Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 4. 2020 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Zväčšenie pŕs na klinike Eveclinic

Stojí to za to
Približná cena: 3.205 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs na klinike Eveclinic
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Zväčšenie pŕs som podstúpila 5.3.2020 na klinike Eveclinic u MUDr. Jozef Fedeleš PhD, implantátmi Motiva ergonomix s objemom 260ml mini a 300ml demi kvôli asymetrii. Po niekoľkých rokoch odhodlávania sa, ma presvedčila najmä návšteva 3D vizualizácie u p. Hubálkove z Motiva, ktorej chcem poďakovať za super prístup a ochotu zodpovedať každú otázku. Čo sa týka lekára, myslím, že lepšie som si vybrať nemohla. Prsia už na druhý deň po operácii vyzerali krásne, čo mňa samú prekvapilo. Dnes je to 6 týždňov od operácie a prsia sú presne podľa mojich predstáv. Čo sa týka rekonvalescencie, tak sa to s mojimi očakávaniami nedá ani porovnať. Už po prebudení z narkózy som sa cítila dobre, postaviť sa z postele mi zhruba po 3 hodinách pomohla sestrička, no potom som už vedela vstať úplne sama. Až 2-5 deň som pociťovala tlak a bola trochu ubolená po nejake fyzickej aktivite ale ani nie týždeň po operácii som už bola celkom fit a normálne fungovala akokeby som na operácii ani nebola.

1

Komentár (1)

Ďakujem veľmi pekne za recenziu a som rád, že ste spokojná.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zväčšenie pŕs: vrelé doporučenie
Od prvej konzultacie , cez den operacie, a aj pocas kontrol bolo vsetko skvele, pana doktora MUDr. Dziubana a aj cely jeho tym mozem len vrelo odporucit, starali sa o mna uplne uzasne, som rada ze som si vybrala prave ich... ?
Augmentacia pŕs s malou jazvou

Na Eveclinike som podstupila augmentaciu pŕs s minimalnou jazvou odvedenou panom doktorom Fedelesom. Kliniku i pana doktora môžem vrelo odporučiť. Priala som si prirodzeny výsledok s minimalnou jazvou a s výsledkom som nadmieru spokojná. Klinika...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.