Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 4. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Rhinoplastika, Scarlett Clinic, MUDr. Jurášek, Košice, bol to správny výber a som spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Rhinoplastika, Scarlett Clinic, MUDr. Jurášek, Košice, bol to správny výber a som spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rada by som sa podelila o svoju skúsenosť s rhinoplastikou ktorú som absolvovala na SCARLET CLINIK u pána doktora Juraska :)Nad rhinoplastikou som uvažovala už dlhšiu dobu a po precíznom výbere doktora som si vybrala práve pána doktora Juraska ktorý je odborník vo svojom odbore a som mu vďačná za môj noštek :) som 11 dni po operácii ktorú som podstúpila v lokálnej anestéze a cely priebeh bol bezproblémový, musím vyzdvihnúť to že som nemala žiadne modriny iba opuch ktorý bol viditeľný cca 4 dni s čoho som bola happy :) nemala som žiadne bolesti a som rada že som do toho šla :) a že som si vybrala SCARLET Cliniku a pána doktora :) chcem pochváliť aj prístup pani Lenky boli sme v kontakte a je to zlata žena ktorá všetko vysvetli, poradí a proste viete že ste sa rozhodli pre tu správnu kliniku :) mozem len odporučiť :) noštek sa síce ešte bude hodiť a sadat si no viem že to bol správny vyber a som spokojná :)

1

Komentár (1)

Zdravím Yasmin777,
ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie. Ako prebieha zotavovanie? Čo sa Vám nepáčilo na pôvodnom nošteku? Keďže sa zákrok vykonával len v lokálke, tak sa jednalo skôr o estetický problém? Nechcete sa s nami podeliť aj o fotky pred a po? Moc by ma zaujímal výsledok.?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
The result is very nice

I have been considering several things while choosing my Surgeon of rhinoplasty. During this search period, I’ve spoken to several doctors and discussed their suggestions, opinions and carefully considered their approach to myself as a patient....

Čítať ďalej
Rhinoplastika (dr. Červeň)

chcela by som podakovat doktorovi Cervenovi a vsetkym sestričkam v ambulancii aj na oddeleni za perfektne odvedenu pracu,s takym milym a pohodovym personalom som sa na Slovensku este nestretla a to mam pochodene uz vsetky esteticke chirurgie...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.