Postup pri vybratie implantatov

vivien
2. 2. 2011 · Posledná odpoveď: 3. 2. 2011

Dobry den. Mam 15-ty rok vlozene prsne implantaty(plnene fyziologickym roztokom). Teraz mam 35 rokov. Implatntaty sa postupom casu zvlnili, hlavne zospodu prsnika. Chcela by som si dat implantaty vybrat a prsia len podvihnut(aby mi nezostala len ovisnuta koza). Nemam uz zaujem o vlozenie dalsich implantatov. Chcela by som vediet, aky je dalsi postup a ake vysetrenia treba absolvovat pred operaciou. Tiez by som chcela vediet, aka je zhruba cakacia doba na operaciu a kolko takyto vykon stoji.

Dakujem velmi pekne za odpoved.

Reklama

odpovede (3)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

3. 2. 2011

Dobry den

Pravdepodobne by vo Vasom pripade islo o operaciu v celkovej anestezii - vybratie implantatov a modelovanie prsnika.
Presnejsi popis operacie Vam vieme dat az pri osobnej konzultacii, cena za takyto vykon u nas je 1000 Eur plus 200 Eur anestezia.

Dr.Magdo, Chirmed

Košice
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia ...
3. 2. 2011

Dobry den,

nasa klinika Vam ponuka konzultacie s plastickym chirurgom, ktory Vam ma moznost upresnit esteticke osetrenie, cenovu relaciu, zhodnotit zdravotny stav, dobu rekonvalescencie, termin osetrenia a podobne.

V pipade zaujmu sa, prosim, objednajte na doleuvedennom cisle.

Cakacia doba od konzultacie je cca 6 tyzdnov. Seznam predoperacnych vysetrei Vam dame tu.

S pozdravom,

Team Interklinik

Bratislava
Estetická chirurgia, Intímna chirurgia ...
2. 2. 2011

Dobrý večer.Vaše prsia po explentacii implantátov budu vyžadovať s nejvačšiou pravdepodobnosťou modeláciu.Bohužial,už za cenu jaziev.Definitivné rozhodnutie Vám povie chirurg až po vyšetrení.Pokiaľ sa rozhodnete pre naše pracovisko,je možné sa objednať na konzultaciu telefonicky-recepcia kliniky. Cena za klasickú modeláciu je 37.500.- CZK.Majte pekný večer.
MUDr.Jaroslav Hirňák

MUDr. Jaroslav Hirňák
(0)
Praha
Plastický chirurg
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zubné implantáty
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 31. 10. 2016
Zubné implantáty
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 31. 10. 2016
Rhinoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 16. 11. 2013
Abdominoplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 24. 10. 2018
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 23. 4. 2018
Zväčšenie pŕs
7 odpovedí, najnovšia odpoveď: 23. 5. 2019
Plastika brady
Žiadne odpovede
Zväčšenie pŕs
15 odpovedí, najnovšia odpoveď: 26. 6. 2013
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 7. 6. 2018

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára
Estetika