Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 3. 2021 · Aktualizácia: 28. 9. 2023

Liposukcia vodným lúčom u MUDr. Štefánika, Bratislava, už si nemusím kupovať väčšie veci

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
WhatsApp
Hodnotenie:
Liposukcia vodným lúčom u MUDr. Štefánika, Bratislava, už si nemusím kupovať väčšie veci
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Viac ako rok byť doma prinieslo aj nejaké to kilo na vyše. Keďže pri tom roku doma človek aj olenivie, potrebuje trochu nakopnúť a motivovať. Tak jednoznačne odporúčam pána doktora. Absolvovala som liposukciu vrchnej a spodnej časti. za čo patrí veľká vďaka. Hlavne som si už nemusela kupovať väčšie veci a mohla sa vrátiť k tým menším v skrini. Naozaj obrovská radosť.( priateľ to zhodnotil slovami, ze pan doktor by si zaslúžil províziu a tento rok ci ma pusti samu s kamarátkami na dovolenku, ozaj netuším :) :) ? )A ak v blízkej budúcnosti budem riešiť nejaký esteticky zákrok, tak určite u pána doktora. :)

1

Komentár (1)

Krásny deň Slavkaell?
Ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie pána doktora.? Teším sa s Vami, že aj v tomto neľahkom období ste si našla niečo pozitívne a spravila si radosť.?? V akých lokalitách presne bol tuk odsávaný? Mali ste celkovú či len lokálnu anestéziu?? Nemáte aj nejaké fotečky, aby sme mohli potvrdiť priateľovi, že Vás nemá púšťať s kamarátkami na dovolenku? ???
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Liposukcia u MUDr. V. Juráška

Dobrý deň, absolvovala som liposukciu brucha u MUDr. V. Juráška v Košiciach a chcela by som vyjadriť spokojnosť s vykonaným zákrokom a oceniť tiež vysokú profesionalitu a prístup celého zdravotníckeho teamu. Vrelo odporúčam, pravdepodobne využijem...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.