Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 3. 2021 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

Operácia uší u MUDr. Bumberu, Euroclinic Trnava, s výsledkom som veľmi spokojná

Stojí to za to
Približná cena: 250 €

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Operácia uší u MUDr. Bumberu, Euroclinic Trnava, s výsledkom som veľmi spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Vo februári som bola u Mudr. Bumberu na otoplastike ľavého ucha. Už pri dohadovaní zákroku mal profesionálny, no aj napriek tomu priateľský prístup. Popri zákroku so mnou komunikoval a aj so sestričkou ma ubezpečovali, že je všetko v poriadku a tak to aj bolo. S výsledkom som veľmi spokojná a určite môžem pána doktora odporučiť aj pre tých, ktorí s nejakým zákrokom váhajú alebo sa boja. Ďakujem. Zákrok som podstúpila na klinike Euroclinic v Trnave.

1

Komentár (1)

Zdravím Juliana?‍♀️
Ďakujeme za Váš príbeh a odporúčanie pána doktora a kliniky. Teším sa s Vami, že zákrok prebehol podľa Vašich predstáv. Výsledok je krásny a zmena je naozaj viditeľná. ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia odstávajúcich ušníc

Dobrý deň, minulý rok v novembri som podstúpila operáciu odstávajúcich ušníc. Mudr. Očenáš spolu so sestričkou predviedli bezchybnú prácu. Operácia prebehla bez komplikácií a výsledok je úžasný! Ďakujem im za môj splnený sen a viem, že pri...

Čítať ďalej
proste úžasný lekár

Kliniku môžem len odporučiť.Mám s ňou osobné skúsenosti.Personál je super/sestričky,recepčná a nehovoriac o doktorovi Mládekovi/.Malej tam operovali ušká a výsledok je skvelý.Nemala žiadne komplikácie pri liečbe.Každý nám hovorí,že ten lekár...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.