Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 4. 2021 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Nevydarená aplikácia liftingových nití, Bratislava, určite neodporúčam

Nestojí to za to
Približná cena: 240 €

O lekárovi

CosMed s.r.o.
Bratislava
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Procedura aplikacie liftingovych niti bola velmi bolestiva, viac na lavej strane ako na pravej. Na lavej strane to islo ovela tazsie. Okrem standardnej nazberkanej koze pri usiach (ktora sa upravila po tyzdni), som mala na pravej strane v strede lica dva kopceky a na lavej velku priehlbinu v lici, ktoru tam mam v podstate doteraz (po takmer 5 tyzdnoch). 3 tyzdne som nebola schopna normalne jest, lebo s lavou sankou som nemohla takmer vobec hybat. Bolelo ma to aj v klude. Nite neboli aplikovane sumerne na oboch stranach tvare, co stale vidno. Na odstranenie tychto nedostatkov budem musiet ist do ineho zariadenia, kde mi dufam poradia, co s tym robit.Omladzovaci efekt minimalny, zato nesumernu aplikaciu niti stale vidno. Namiesto vyplneneho lica mam na lavej strane priehlbinu.Pani K. bola okrem toho neprijemna a arogantna. Urcite neodporucam.

2

Komentáre (2)

Úplne súhlasím. Podobnú skúsenosť mam aj ja. No ja som mala po aplikácii ešte aj viditeľné priehlbiny , nakoniec pomohla masáž tváre u odborníčky..za tu bolesť a peniaze,tento zákrok naozaj nestoji. Viem o com píšem..
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Aj ja podobne s tým že po aplikácií mi jedna niť úplne vyšla von na čo mi doktor ktorý to robil vynadal že je to môj problém že som si mala líca stisnúť rukami a poťahať aby sa ta niť zatiahla späť ( lenže ta niť už bola kontaminovaná vonkajším prostredím a mohlo by mi to jej zatiahnutie späť spôsobiť infekciu ) ja u súkromného v Trnave a tiež bolelo
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.