Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 6. 2021 · Aktualizácia: 29. 9. 2023

Operácia uší 8-ročného syna u MUDr. Boháča, Bratislava, neľutujeme, náš syn je šťastný

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia uší 8-ročného syna u MUDr. Boháča, Bratislava, neľutujeme, náš syn je šťastný
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Syn podstúpil operáciu odstávajúcich uší. Má 8 rokov a rozhodol sa sám pre tento krok v dôsledku výsmechu detí. Absolvovali sme operáciu začiatkom februára 2021. Syn sa veľmi tešil a operácia prebehla bez komplikácií v lokálnej anestéze. Operácia trvala cca 1,5 hod. Bolesti mal skôr minimálne a keď aj boli utlmili sme liekmi. Veľmi dobre to znášal. Efekt po 4 mesiacoch je skvelý a ušká sa veľmi dobre hojili. Sme veľmi spokojní, že sme sa na to dali a pán doktor Boháč bol ozaj veľmi milý, ochotný. Je to odborník vo svojej profesii. V neposlednom rade pozitívne hodnotím aj ochotu personálu. Neľutujeme náš krok a hlavne, že náš syn je šťastný.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
šikovné ruky

Dobrý deň.Volám sa Iveta a som z TO.Dňa 5.marca som podstúpila u p.Dr Bakoša otoskopiu.Síce som len dva dni po zákroku,ale môžem povedať,že som nad mieru spokojná s prácou p.dr.ako aj personálu.Týmto by som chcela doporučiť každému kto má ten...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.