Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 8. 2021 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Modelácia prsníkov, MUDr. Skulavik, Bratislava, zmenil sa mi život

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Modelácia prsníkov, MUDr. Skulavik, Bratislava, zmenil sa mi život
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

 V roku 2012 som riešila úpravu ovisnutých prsníkov. Z uvedeného dôvodu som zvažovala implantáty vrátane modelácie prsníkov. Najskôr som sa rozhodla pre konzultáciu. Komunikácia s p. doktorkou bola veľmi príjemná, na špičkovej profesionálnej úrovni s mimoriadne ľudským prístupom k pacientovi. Vysvetlila mi podrobne každé jedno navrhnuté riešenie a následne po zvážení všetkých alternatív sme vybrali to riešenie, ktoré bolo pre mňa to najlepšie. Operácia prebehla bez komplikácii, po operácii som necítila takmer žiadnu veľkú bolesť. Personál na klinike so svojim príjemným a profesionálnym prístupom mi pobyt na klinike spríjemnil a i zotavenie po zákroku bolo pomerne rýchle. Z krásnych prsníkov som sa tešila 9 rokov.

Vo februári 2021 som sa ale zo zdravotných dôvodov rozhodla pre odstránenie implantátov a modeláciu prsníkov. Opäť som kontaktovala p. doktorku a tak ako i pred prvým zákrokom i teraz prebehla konzultácia, zváženie všetkých možných alternatív a návrat k prirodzeným prsníkom. Operácia opäť dopadla dobre, kontrolné návštevy tiež, zotavila som sa pomerne rýchlo a pani doktorka opäť odviedla krásnu prácu. Zmenila mi život a som jej veľmi vďačná. Ak by som v budúcnosti riešila nejaký zákrok z akéhokoľvek dôvodu, tak by som to opäť riešila u p. doktorky Škulavikovej.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.