Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 3. 2019 · Aktualizácia: 18. 9. 2023

Augmentácia s úpravou pŕs po dojčení

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia s úpravou pŕs po dojčení
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Po asi 3 rokoch strachu a nerozhodnosti som sa predsa len odhodlala podstúpiť zákrok. Moje prsia utrpeli kojenim boli dosť poklesnuté, zvažovala som povodne iba úpravu. Kamarátka - lekárka mi odporučila doktora Boháča, vraj je veľmi dobrý. Asi slabé slovo, hneď po konzultácii som vedela že idem do toho , zapôsobil na mňa nielen ako odborník ale aj ako človek s obrovskou charizmou. Všetko som nechala na ňom. Poradil mi úpravu plus implantáty Polytech anatomické 240 ml. , keďže som chcela zostať pri približne rovnakej veľkosti. O mesiac som mala termin. Pán doktor mi doslova vyčaroval krásne prsia a to jediným rezom okolo dvorca. Všetko prebehlo bez komplikácií rekonvalescenciu doma som zvladla pomocou jednej tabletky a to prvú noc doma po operácii. Fakt bez bolesti, dnes po 6 týždňovej kontrole mám už dovolené takmer všetko . Chcem ešte raz poďakovať pán Boháč - som veľmi spokojná a šťastná?

1

Komentár (1)

Dobrý deň Zuzka,

som veľmi rád, že ste spokojná.
Ďakujem Vám za hodnotenie.

S pozdravom
Martin Boháč
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Modelačná operácia prsníka- asymetria

Dobrý deň. Ďakujem pánovi MUDr.Juráškovi a jeho kolektívu za nádherne vykonanú prácu a vynikajúci prístup. Som po modelačnej operácii prsníka iba mesiac a moje prsia sú nádherné. Pán doktor je vynikajúci odborník. Ďakujem mu veľmi pekne za všetko....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.