Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 6. 2014 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Očná výplň - minimálny zásah s veľkým výsledkom

Stojí to za to
Približná cena: 400 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Očná výplň - minimálny zásah s veľkým výsledkom
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň. Už od puberty ma pod očami trápia tkzv. "priehlbiny" alebo ako by som to nazvala spojené s ryhami. Je to nedostatok tkaniva ktorý mi spôsoboval tieto ryhy a tie ryhy mi zas spôsobovali unavený dojem a výrazné kruhy pod očami. Uvažovala som o plastike spodných viečok ale po konzultácii som zistila že to by môj problém nevyriešilo a tak som sa rozhodla pre injekčné výplne. Objednala som sa teda mailom na kliniku (mimochodom bola to jediná "vychovaná" klinika ktorá sa "unúvala" mi odpovedať na mail a napísať mi aj orientačné ceny, lebo som kliník oslovila viac ) a po príchode som prešla na konzultáciu s pani doktorkou. Privítali ma milo, postarali sa o mňa, odložili mi kabát a podobné slušné veci ako sa na správnu kliniku patrí. Pri konzultácii mi pani doktorka doporučila mi výplň Redensity II eyes, ktorá má výdrž 6 mesiacov až rok a je špeciálne určená na takéto problémy. Pani doktorka mi dala prečítať poučenie, evidovala si ma v počítači a keďže som súhlasila so zákrokom začali sme. Naniesla mi anestetickú masť a 10 minút som si poležala. Potom ma vzala na zákrok. Očné okolie mi umŕtvila lokálnou anestézou ktorá bola trošku nepríjemná ale dalo sa to zvládnuť ľavou zadnou, samotný zákrok som už necítila. Trval asi 15 minút, popravde moje rozhodovanie bolo dlhšie :). Po zákroku prišla asi pani sestrička alebo asistentka a priložila mi ľad na tvár aby som nemala opuchy. A naozaj som nemala. Keď som vstala z kresla bola som nadšená! Žiadne kruhy! Okamžitý efekt za 15 minút. asi 2-3 dni som mala veľmi jemné takmer neviditeľné modrinky v okolí vpichov a vpichy som mala ako malinké červené bodky ale inak žiadne viditeľné zásahy. Zákrok bolestivý nebol ani po odoznení anestézy. Iba na dotyk to bolo prvé 2 dni trochu citlivé. Zákrok som absolvovala v marci 2013 a je máj 2014 a je zaujímavé že efekt ešte stále drží aj keď samozrejme už nie tak ako na začiatku ale určite už pôjdem čoskoro na nové vyplnenie. Naozaj to doporučujem každému. Je to minimálny zásah s veľkým výsledkom :)) Zákrok mi robila MUDr. Vanda Przewlocka, PhD.

6

Komentárov (6)

Dobrý deň Lili, úžasné :) krásne hodnotenie a dobrý výsledok. Píšete, že Vaše rozhodovanie bolo dlhšie než samotný zákrok, čo spôsobilo, že ste sa tak dlho rozhodovala? Hľadala ste informácie alebo to bol strach alebo niečo iné?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň. Ono ten výsledok sa na tých fotkách nedá dobre ukázať. Realita bola 100x lepšia a moje ryhy 100x horšie, to by ste ma musela vidieť naživo :))) No že som sa tak dlho rozhodovala bolo spôsobené tým, že vždy keď vstúpim do akejkoľvek ambulancie či lekárskeho zariadenia zmeraviem. Asi choroba bielych plášťov :)) Ono nevedela som ako to bude prebiehať, či to bude bolieť predsa len jedná sa o injekcie ktoré sa zavádzajú do tváre a iné je keď vám ten zákrok niekto opisuje a iné keď ho prežívate na vlastnej koži a k tomu prvý krát, ale ja som obecne strachopud takže to skôr súviselo s mojou psychikou ale môžem povedať, že ten strach bol iracionálny a zákrok nebolestivý len na nepríjemné štipkanie lokálnej anestézy pri jej aplikovaní ale zas bola rýchla a silná. Určite sa na to chystám znova a čo je najzaujímavejšie výplň mi mala "odoznieť" už v marci a je jún a ja už nemám také hlboké ryhy ako som mala aj napriek tomu, že už som dávno mala ísť na dopich, ale určite aj pôjdem :)Takže nejakým spôsobom buď sa tam tá výplň ešte drží alebo sa mi dotvorilo tkanivo alebo si to neviem vysvetliť ale na 100% to stálo za to...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Rôzne výplne vydržia rôzne dlho a aj na každom inak. Rozdiel je ale videť aj na fotkách, tak držím prsty, aby výplň vydržala čo najdlhšie. Čo sa týka strachopudov, je nás určite viac a práve preto je fajn počuť od niekoho, kto má zákrok za sebou, že sa to dá vydržať a že spokojnosť je velká. :) pekný deň
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
To áno táto výplň konkrétne mala vydržať 6-12 mesiacov a mám ju už 15 mesiacov tak super :) Ďakujem a pekný deň aj vám :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahojky, aka bola cena zakroku? Dakujem.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Je to uvedené hore, 400 Eur.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.