Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 12. 2014 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Mala som vybocenu nosovu priehradku

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den Mala som vybocenu nosovu priehradku a nos som mala vacsi. Rozdhodla som sa ze pojdem na operaciu. Kedze ORL lekari ako uz jedna z Vas spominala nemaju esteticke citenie, potrebovala som specialistu na nostek + ORL. Cele dni som sedela pri pocitaci, zhanala lekarov. mala som 2 poziadavky-1-nech mi spravia vybocenu nosovu priehradku+malilinky babikovsky nostek NARAZ,2-nech mi to ukaze ten dotycny doktor koho si vyberiem na pocitaci pomocou programu v 3D. Bola som v Trnave-Euroclinik- mala som konzultaciu-povedali mi ze to sa neda spravit naraz a ze nevie mi to pomocou ziadneho programu aky nos sa mu podari spravit. Bola som v Pezinku-v skratke pani doktorka nie je normalna, + ten pristup bol smiesny. Bola som v Interklinik-tam som sa spytala aky nos budem mat-tam mi povedali-AKY SA PODARI. Kedze na Slovensku som nenasla normalneho plastickeho chururga nieze plastickeho chirurga + ORL specalistu zacala som hladat v zahranici. v Cehach a v Madarsku. V Madarsku som nasla 2 takych ktory boli plasticky chirurgovia + ORL specialisti. Isla som na konzultaciu k prvemu. Ona mi vysvetlila ako prebieha rhynoplatika+ukazala 3D ale o vyboceneje nosovej priehradke sice vedela ale vobec ju to nezaujimala. Potom som isla k tomu druhemu. Za konzultaciu som neplatila a rozpravali sme sa viac ako 1 hodinu!!!!!!!!! zaoberal sa s vybocenou priehradkou, odfotil ma, spravil 3D, dohodli sme sa aky maly budem mat nos, povedal ze v ziadnom pripade mi nespravi umely nos. a potom som sa konecne rozhodla! ma dlhorocnu prax je najlepsi, bolo to v Budapesti, cestovala som vela, ale stalo to za to. Odporucam! este raz by som si ho vybrala!nelutujem! ak chcete poslem aj fotky! Kárász Tamás!!! pracoval aj v zahranici, dohodut sa da po anglicky.

3

Komentáre (3)

Dobry den,chcela by som sa vas opytat,,boli ste aj za doktormi v Banskej Bystrici, ja sa tam chystam, sice neviem ako pochodim.A skoda,ze neovladam anglicky jazyk, asi by som sa vybrala tiez do Budapesti.Hovorim nemecky,ale to mi asi nepomôze. Alebo, co si myslite, naozaj su na SK povrchni doktori...poradte trosku
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zial su, v zivote by som nesla za chirurgom ktory pracuje na SK.. co sa tyka BB, ja by som tam nesla...ale musite sa rozhodnut Vy.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ja mam presne ten isty problem,vedeli by ste mi podat viacej info na mail o spominanom doktorovi v Budapesti a priebehu celeho zakroku?viem po anglicky a manzel po madarsky,takze by sme sa dorozumeli...moj mail mi13waw03@gmail.com...dakujem;-)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Menší a rovný nostek :)

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať. Bývam V Anglicku a chcela by som operáciu nosa. Dalo by sa konzultácia a operácia čo V najkratšom časovom odstupe? Nemám kde ostať na Slovensku tak ma zaujíma ako dlho by som musela byť na Slovensku? Aj po...

Čítať ďalej
Rhinoplastika v celkovej anestéze
Profesionálny a pritom ľudský prístup, prvotriedna kvalita zákroku. Rhinoplastiku som podstúpila pred rokom, v celkovej anestéze, výsledok bol okamžite perfektný. Po zložení dláhy žiadne jazvy , žiadne viditelné znaky zákroku.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.