Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 5. 2015 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Som rada,ze som sa rozhodla pre tuto kliniku

Stojí to za to
Približná cena: 2.990 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Som rada,ze som sa rozhodla pre tuto kliniku
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dna 4.5.2015 som podstupila operaciu u pana doktora Kovača. Od zaciatku konzultacie az po operaciu a starostlivosti po nej bol pan doktor velmi mily,pri konzultacie poradil. S jeho vysledkom som velmi spokojna a mozem len odporucit jeho pracu ako aj Kliniku AVELANE v Nitre,kde aj personal sestriciek bol velmi mily a starostlivy. Držim im palce pri dalsej praci a som rada,ze som sa rozhodla prave pre tuto kliniku. :-) :-) :-)

2

Komentáre (2)

Ahoj, môžem sa opýtať koľko ml implantáty a akej značky si zvolila a ako dlho si na klinike bola? Ďakujem :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj,ja mam dva rozdielne v pravom mam 360 ml a v lavom 390,lebo jeden prsnik som mala mensi. Doktor Kovac mi poradil a vobec to nie je vidno,ze su dva ine implantaty,vysledok je perfektny. Su značky NAgor. Na kliniku som prisla v pondelok rano a hned ma aj operovali a vstredu rano som isla domou,nemala som ziadne komplikacie po operacii. Kludne sa mu zver do ruk :-) budes spokojna. Držim palce :-)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vdaka panovi doktorovi Jurajovi Paliatkovi
Dobry den , velka spokojnost a vdaka patri panovi doktorovi Jurajovi Paliatkovi a užasnym sestričkam v OPERA clinic. Operaciu prs som postupila mesiac do zadu. Som velmi štastna ze sa mi splnil sen vdaka Vám ❤️ Odporučam 100% ?

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.