Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

12. 5. 2015 · Aktualizácia: 11. 9. 2023

Vrátili mi ženskost

Stojí to za to
Približná cena: 1.500 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Vrátili mi ženskost
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobý deň, chcela by som prispieť svojou recenziou na SlimLipo liposukciu, ktorú som absolvovala (2x) na klinike Belleza v Trnave. Po pôrode mi ostalo brucho v katastrofálnom stave, čo mi spôsobovalo stres, keď som si chcela obliecť niečo, čo priliehalo a to nehovorím o plavkách. 15 rokov som kamuflovala oblasť brucha, ale dnes musím napísať veľké ĎAKUJEM pánovi Dr. Zdenkovi Zambojovi a jeho personálu, že moje brucho opäť vyzerá, ako pred pôrodom. Musím sa priznať, že som bola s počiatku skeptická, či po liposukcii nebude nutná následne aj abdominoplastiku brucha, pretože koža pola príliš ovinutá, poškodená a bez kolagénu,ale ona sa opäť „prilepila“ a vo veľkej miere mi zmizlo aj strie. Zatiaľ nosím kompresné pádlo, ale neviem sa dočkať, keď ho dám dole a bude môcť spokojne nosiť košeľu zastrčenú do nohavíc :-) a preto som sa rozhodla, že aspoň takto poďakujem celému teamu Belleza. Už po príchode na kliniku máte pocit, že nie ste na Slovensku, ale niekde na zahraničnej klinike. Priestory sú čistučké, nové a voňavé. Recepčná je milá a pozorná, sestrička je zlaté žena, ktorá upokojí a vyžaruje s nej niečo láskavé. Pán doktor je človek s veľkou charizmou a vysokou mierou odbornosti. Som nadmieru spokojná, že som sa rozhodla podstúpiť SLIM LIPO práve u Vás Belleza. :-) Na území SR sa nachádza veľké množstvo podobných zariadení , ale len málo ich je tak vysoko kvalitných a fundovaných, ako je Bellezza pod vedením pána Dr. Zamboj s jeho teamom.. ĎAKUJEM VÁM, že ste mi vrátili ženskosť :-) , vaša pacientka Zuzana R.

6

Komentárov (6)

Pani Zuzanka chcem reagovat na operaciu SLIM LIPO.Mam na plane absolvovat tuto operaciu,ale neviem sa rozhodnut ktoreho operatera.Mozno mi pomozete.Samozrejme ak nebudete proti.Dakujem Eva
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň,
ako som písala bola som na uvedenej liposukcii u p. DR. Zamboja a neľutujem. Pán doktor bol neskutočne milý a aj celý personál, Keď som prišla do ambulancie tak pekne si ma prezrel, skontroloval, označil miesta kade pôjde kanila a hlavne mi všetko vysvetli. (i keď ja som mala všetko naštudované :-) ) Ako ja som bola úplne v šoku z prístupu. Fakt vysoko prevyšovalo všetky moje očakávania. Ja som uvedený zákrok zvažovala niekoľko rokov do zadu a bola som na konzultáciu viac krát na inej klinike. Bola to hrôza a des. Najskôr mi odporúčali klasickú liposukci a potom adbominoplatiku brucha, pretože by tam bol veľký previs kože, takže cena cca 3500€ uf. Potom som našla SlimLipo (lasarová liposukcia), ktorá zároveň obnovujem aj kolagén tkaniva. Prešla som si recenzie a natrafila na Belleza, kde boli suverénne najlepšie referencie. Takže ja naozaj odporúčam uvedenú klinku. 100% Ako som sa rozprávala s pánom Dr. zvažujem aj korekciu prs, :-)
Aj to hovorí o mojej spokojnosti. Ak by Vás niečo zaujímalo kľudne píšte na môj mail rapcanova6@azet.sk
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Pani Zuzanka, dakujem za odpoved a gmail.Este vam napisem.Eva
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, mňa by ešte zaujímalo, ako prebiehala samotná liposukcia, mala ste lokálku alebo celkovú anestézu? Ako prebiehali prvé dni po liposukcii? Kedy je možné sa osprchovať? Je fajn počuť, že to pomohlo a nebola potrebná abdominoplastika :) Ďakujem za príspevok a prajem pekné leto. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Zdravím Janka,
leto bude super - konečne si môžem dať 2-dielné plavky :-) čo som si včera kúpila :-)
SlimLipo brucha a priebeh:
Pán doktor si vyznačil oblasť, sestrička mi dala tabletku a oblečenie (plášť a nohavičky). Potom začal samotný proces, Na začiatok som sa strašne, moc bála ale bolo to v pohode. Oblasť si lekár umŕtvil cez roztok, ktorý mi napichal do celého brucha. To bolo čiastočne nepríjemné (akoby mi niekto plnil brucho vodou) ale samozrejme, že sa to dalo zvládnuť, pretože sa so mno stále rozprávali či sestrička alebo p. Dr, Zamboj. A po lokálnom umŕtvení mi laserom prechádzal v podkožní celú oblasť (čo má obnoviť kolagén a zachránilo ma pred abdomi. brucha) (nič som necítila) a na koniec samotná liposukcia (odsatie tuku) cez kanilu. Odsali mi 1,5 l tuku, tu som tiež skoro nič necítila.No a potom opäť mi dala sestrička lieky, injekciu, kompresné prádlo. Dostala som správu a inštrukcie od lekára. 2-3 týždne nosiť prádlo s kompresiou, žiadne cvičenie a pokoj. Z práce som si vzala dovolenku 4 dni a to bolo super, pretože bolesť sa dostavila až na druhý deň. Ale dalo sa to prežiť. Dnes som 12 dní po 2 zákroku a je vidieť výsledky už dnes. Ak by som sa mala dnes znova rozhodnúť tak by som do toho šla, pretože cvičím každý deň, stravujem sa zdravo a vážim 68 kg a brucho bolo otrasné,tuk, koža natiahnutá a nechutná. Viem, že už nikdy mať nebudem tehličky na bruchu ale uvedený zákrok bolo výborné rozhodnutie, len škoda, že som tak dlho čakala. A vy zvažujete čo?
Z.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Keď musíte mať decká a nechce sa Vám na sebe pracovať tak to tak potom vyzerá. Netreba sa vyhovárať, 'mám deti a jedno s druhým', ale cvicit a jest zdravo, ked mozu byt druhe zeny kocky co maju decka tak moze byt kazda!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Laserová liposukcia Bratislava
Ochotný a profesionálny pán doktor, príjemný personál, zákrok bez časových sklzou, bez bolesti. Po zákroku priebeh hojenia podľa predošlých informácií lekára. Zákrok sa mi vdaka tomuto prístupu dal ľahko zvládnuť bez stresu.
Výsledok je každým dňom lepší
Pán doktor mi poradil čo je pre mňa najlepšie, zákrok som podstúpila síce pred mesiacom ale výsledok je veľmi dobrý. Opuchnutie je slabšie, jedine mám miesta ešte troška citlivejšie na dotyk ale je to každým dňom lepšie. 
Spokojnosť s liposukciou

So zákrokom som spokojná. Po 3 týždňoch vidno veľký rozdiel v operovanej oblasti. Zákrok bol bezbolestný, mierna bolesť prišla až večer po zákroku.Do týždňa som bola plne fit, len s menšími modrinami. Po 3 týždňoch cítim už len tvrdú oblasť...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.