Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 5. 2015 · Aktualizácia: 16. 8. 2023

Teším sa na ďalšie vylepšenie

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Teším sa na ďalšie vylepšenie
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Na klinike som absolvovala slim lipo brucha a bokov v čiastočnej anestézie za asistencie neskutočne milého personálu a perfektného prostredia. MUDR. Zamboj je empatický a šikovný chirurg s ľudským prístupom. Všetkým veľmi ďakujem za zvýšenie sebavedomia a spokojnejšieho života. Teším sa na ďalšie stretnutie a moje vylepšenie.

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, ďakujem za príspevok. Koľko tuku Vám odsali a koľko ste zaplatila? Môžem sa spýtať koľko "dierok" Vám urobili, cez ktoré Vám tuk odsali? Užite si postavičku cez leto :) Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň Janka
Platila som cca 2200, za výkon, narkózu a sťahovacie prádlo. na brušku mi urobili 4 dierky a na bokoch dve, krásne sa zahojili a nevidno už nič. odsali mi 2,6 litra tuku.
Ďakujem Eva
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Spokojnosť s liposukciou

So zákrokom som spokojná. Po 3 týždňoch vidno veľký rozdiel v operovanej oblasti. Zákrok bol bezbolestný, mierna bolesť prišla až večer po zákroku.Do týždňa som bola plne fit, len s menšími modrinami. Po 3 týždňoch cítim už len tvrdú oblasť...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.