Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

23. 12. 2015 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

V apríli tohto roku 2015 som podstúpil zákrok

Nestojí to za to
Približná cena: 619 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V apríli tohto roku 2015 som podstúpil zákrok SlimLipo - trvalé odstránenie potu v podpazuší. Nakoľko som sa potil aj pri nečinnosti, tak som našiel toto riešenie. Po zákroku mesiac až dva to bola nádhera :) skoro žiadny pod. Potom sa to začalo stupňovať a dnes po 8 mesiacoch sa potím minimálne tak isto, až nie viac. Ja osobne neodporúčam tento zákrok. Naviac mám jazvu v podpazuší po zákroku. Personál milý. V cene nebolo kompresné prádlo. Na stránke píšu že je v cene , no povedia vám nech si prinesiete svoje a tým pádom je cena ešte vyššia za zákrok. Teraz hľadám iný spôsob ak zmierniť potenie.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Nadmerne potenie

Nadmerne sa potim ci uz z nervozity z prechodu z vonky do vnutra alebo pri akejkolvek mensej fyzickej namahe na hrudi chrbte hlave,vlasoch.Vysledok by som rada dosiahla definitivny a natrvalo.Obavy nemam ziadne,lebo horsie to uz byt nemoze,nakolko...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.