Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 2. 2018 · Aktualizácia: 27. 9. 2023

Rhinoplastika (MUDr. Hudakova)

Stojí to za to
Približná cena: 1.300 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Rhinoplastika
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

I had only heard good things about this place and MUDr. Hudakova and can totally recommend it. Although the language barrier might be an issue for some (I personally speak only basic Slovak and they only speak little English), but I generally trust people with what they do. So, when the doctor told me the results would be satisfying after I had told her what bothers me most, I was positive about the outcome. And I still am. Good overall experience, four check-up appointments, nice interieur and of course the result is phenomenous! It could not have gotten any better! Len som počul dobré veci o tomto mieste a MUDr. Hudakovej a môžem ju úplne odporučiť. Hoci jazyková bariéra môže byť pre niektorých problémom (ja osobne hovorím iba základnou slovenčinou a oni zas hovoria len málo anglicky). Ale všeobecne verím ľuďom a tomu čo robia. Keď mi lekár povedal, že výsledky by boli uspokojivé, keď som jej povedal, čo ma najviac znepokojuje, bol som o výsledku pozitívne presvedčený. A stále som. Dobrá celková skúsenosť, štyri prehliadky, pekný interiér a samozrejme výsledok je fenomenálny! Nemohol by byť lepší!

1

Komentár (1)

Hi, how are. How long has it been since you've had an operation? What was your problem with the nose? Can you post before/after pictures? Jana
--------
Ahoj, ako sa máš? Kedy si bol operovaný a aký si mal problém s nosom? Mohol by si poslať fotky pred a po operácii?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Nos sa po rhinoplastike krásne hojí
Jedným slovom profesionalita! Pred pár týždňami som postúpila Rhinoplastiku u pána doktora Boháča. Nos sa mi krásne hojí a ja nemám čo vytknúť. Úžasný lekár, veľmi milý personál a krásny výsledok.
The result is very nice

I have been considering several things while choosing my Surgeon of rhinoplasty. During this search period, I’ve spoken to several doctors and discussed their suggestions, opinions and carefully considered their approach to myself as a patient....

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.