Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

30. 12. 2016 · Aktualizácia: 23. 9. 2023

krátka čakacia doba

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
krátka čakacia doba
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

RYANT clinic ma krásne a príjemné prostredie. Čakanie v ambulancií bolo asi 1 minúty. Všetci sú veľmi milí. Pán doktor Ryant je profesionál. Svoju prácu robí veľmi dobre a zodpovedne. Je veľmi milý, priateľský a svojich pacientov si váži a to si na ňom cením. Vie poradiť a pomôcť. Je málo takto dobrých lekárov. Želám mu veľa šťastia a úspechov v novej ambulancií.

2

Komentáre (2)

Ahoj, koľko znamienok či kožných výrastkov ti vyberali? Bolo treba predtým aj nejaké vyšetrenie, či sa všetko stihlo v jednom sedení? A ešte ma zaujíma cena. ĎAkujem :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, daval som si vyberat dve z chrbta. Prebehlo to vsetko na jednom sedeni. Ja som u neho bol vela krat takze moj "stav" poznal. Cize vyberanie laserom 2x cennikova cena 39 plus zlava 10 percent pretoze sa jednalo o 2ks. Dufam, ze som pomohol. Vyskusaj a budes spokojna. Navstivil by som radsej jeho kliniku v Ziline, ale to zavisi od teba kde to mas blizsie.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.