Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 4. 2017 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Dobry den. Ja som si dala prvýkrát zvedšit prsia v zahraničí...

Nestojí to za to
Približná cena: 4.200 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den. Ja som si dala prvýkrát zvedšit prsia v zahraničí ale dostala som infekciu a museli mi jeden implantát odstrániť . Po polroku som si dala spravit v Bratislave. Zo začiatku to bolo super ale po 2 týždňoch som išla k lekárke na kontrolu . Ta mi spravila prevez a dala pod jazvu gázu namočenu v dezifekcui . Ked som dala po 3 dňoch dole bolo to hrozné . Úplne spalena koža , kde bola ta gaza a prsnik ako zdeformovaný. Prešiel pol rok ale stale to nevyzerá dobre. Mam s toho strasne depresie a neviem čo mam robit. Toľko peňazí preč a moje prsia vyzerajú este horšie ako predtým.

3

Komentáre (3)

Uf Kika, ?? Ale nerozumiem, gaza s dezinfekciou zdeformovala spodok praveho prsnika? Ci z coho to je? Co hovorila dr?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Kika 1985, to je veľmi nepríjemné :((((( a ešte aj tie peniaze :( kvôli infekcii museli vybrať implantát? Mala si rozpad operačnej rany? Môžeš mi prosím napísať, ako si potom fungovala? Pol roka bez jedného implantátu? O týchto veciach sa veľmi nerozpráva, ale bohužiaľ sa občas stanú. Bola si niekde inde na konzultáciu? Aspoň si vypočuť názor iného odborníka.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Jana. Kupila som si v zdravotníckych potrebách takú výstuž. Posielam foto. To je pre tie ženy, kt prídu o prsnik chobou. Bolo to hrozné, celé leto som musela chodit zamaskované a hlavne v čiernom, aby to nebolo vidno. Nemohla som ist ani na kupalisko nic. A ked uz konečne prešli 6 mesiace a uz som sa tešila, tak to dopadlo zase hrozné. Lekárka mi povedala, ze ten prsnik časom ako padne dole a budú obýdve rovnaké ale ja uz tomu neverím. Asi pojdem za tretím lekárom a ked sa bude dat, tak obýdve implantáty preč a nové, aby boli rovnaké. Len kt lekarovi veriť to je otázka.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.