Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 9. 2017 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Labioplastika (18 rokov)

Stojí to za to
Približná cena: 1.900 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Labioplastika
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mám 18 rokov a som 8 týždňov po operácii, ktorú som absolvovala v lokálnej anestéze. Ked som začala tento problém riešiť tak som začala hladať to najlepšie. Oslovili ma recenzie na pani doktorku. Hned som napísala email a odpoved ma dostala. Jej milý, láskavý a ochotný prístup. Všetko mi podrobne vysvetlila čo má čaká, pred aj pooperačnú starostlivosť mi dopodrobna rozpísala. Môžem povedať, že už vtedy som sa nebála. Operácia v mojom prípade trvala 3 hodiny. Mala som to veľmi komplikované nebol na to moc pekný pohľad pred operáciou ale po 8. týždňoch môžem povedať, že ma operoval lekár s vysokou odbornosťou a výsledok je famózny a prečkal moje očakávania. Po operácii som to mala veľmi opuchnuté prvú noc mi to dosť krvácalo ale do 2 týždňoch opuch ustal. Ked dodržiavate všetky rady a pokyny, ktoré vám pani doktorka dá nemá vás čo prekvapiť. Vrelo odporúčam tento zákrok u pani doktorky. Na druhý deň ma kontaktovala ako sa cítim a či je všetko v poriadku. Pred aj po operáciou mi na každý problém odpovedala, ked som ju kontaktovala. Cena sa môže zdať veľa ľudom vysoká, ale ja už nemusím ísť nikde už to nemusí nikto opravovať. Ani raz som nezapochybovala. Vrelo odporúčam zákrok a hlavne pani Dr. med. Jozefínu Škulavikovú. A touto cestou jej chcem vysloviť ešte jedno veľké Ďakujem! :-)

2

Komentáre (2)

Ahoj Klára152, díky za hodnotenie. Je normálne, že po operácii miesto veľmi krváca? Vtedy je určite dobre, keď ťa má kto ukľudniť. Musela si aj to chladiť?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň Jana, Ano je to normálne ale je to zanedbateľný problém. A áno musela som miesto chladiť hlavne kôli opuchu.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Uz dlhsie zvazujem zakrok
Uz dlhsie zvazujem zakrok no mam strach z vysledku taktiez nezijem na Slovesnku takze z pripadnych komplikacii. Tiez by som sa chcela opytat na celkovu cenu zakroku a liecby. Bolo by mozne skonzultovat zakrok cez skype?
Vynikajuci vysledok
OP som podstupila v lokalnej anesteze. Ide a absolutne bezbolestny zakrok, dokonca aj aplikacia anestetika bola bez bolesti. Vysledok je vynikajuci a pani doktorku odporucam. Vyborny pristup, stopercentny vykon a vysledok.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.