Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 2. 2021 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Reoperácia lábií u MUDr. Skulavik, Bratislava, s výsledkom operácie som maximálne spokojná

Stojí to za to
Približná cena: 2.500 €

Hodnotenie bianka448120:

Reoperácia lábií u MUDr. Skulavik, Bratislava, s výsledkom operácie som maximálne spokojná

s výsledkom operácie pani doktorky skulavikovej som maximalne spokojná, niekde som to tu už písala, krajšie si to ani neviem predstaviť, vysledok predčí moje očakávania. mala som problémy po predchádzajúcej labioplastike- citlivosť, nepekny a nesumerny vysledok.. pani doktorka všetko opravila a vysledok je úžasný. dievčatá, neváhajte,priplatte si..ja sama môžem porovnať co to je zakrok za 700 e- obyčajne odstrihnutie labii operacia polhodiny a zakrok za 2500 ,3 hodiny majstrovskej práce, ktorej vysledok sa ani na mile neda porovnávať s tym prvym zakrokom. okrem toho pani doktorka je nesmierne zlaty clovek . týmto je pozdravujem a prajem veľa spokojných pacientov :)

1

Komentár (1)

Zdravím Bianka?‍♀️
Ďakujeme za Váš príbeh a hlavne za odporúčanie pani doktorky.?? Teší ma, že ste už konečne spokojná.?? Už je to nejaký čas od operácie, ako sa Vám darí? Ako prebiehalo zotavovanie?? Nechcete sa s nami podeliť aj o nejaké fotečky????? Som zvedavá na ten úžasný výsledok.?✨?❤
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.