Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 2. 2021 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Reoperácia lábií u MUDr. Skulavik, Bratislava, s výsledkom operácie som maximálne spokojná

Stojí to za to
Približná cena: 2.500 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Reoperácia lábií u MUDr. Skulavik, Bratislava, s výsledkom operácie som maximálne spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

s výsledkom operácie pani doktorky skulavikovej som maximalne spokojná, niekde som to tu už písala, krajšie si to ani neviem predstaviť, vysledok predčí moje očakávania. mala som problémy po predchádzajúcej labioplastike- citlivosť, nepekny a nesumerny vysledok.. pani doktorka všetko opravila a vysledok je úžasný. dievčatá, neváhajte,priplatte si..ja sama môžem porovnať co to je zakrok za 700 e- obyčajne odstrihnutie labii operacia polhodiny a zakrok za 2500 ,3 hodiny majstrovskej práce, ktorej vysledok sa ani na mile neda porovnávať s tym prvym zakrokom. okrem toho pani doktorka je nesmierne zlaty clovek . týmto je pozdravujem a prajem veľa spokojných pacientov :)

1

Komentár (1)

Zdravím Bianka?‍♀️
Ďakujeme za Váš príbeh a hlavne za odporúčanie pani doktorky.?? Teší ma, že ste už konečne spokojná.?? Už je to nejaký čas od operácie, ako sa Vám darí? Ako prebiehalo zotavovanie?? Nechcete sa s nami podeliť aj o nejaké fotečky????? Som zvedavá na ten úžasný výsledok.?✨?❤
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.