Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

11. 1. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Blepharoplastika, MUDr. Ján Bumbera, Euroclinic Trnava, profesionálny a ľudský prístup

Stojí to za to
Približná cena: 430 €

O lekárovi

2 adresy v Bratislavský kraj, Trnavský kraj...
WhatsApp
Hodnotenie:
Blepharoplastika, MUDr. Ján Bumbera, Euroclinic Trnava, profesionálny a ľudský prístup
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Operáciu očných viečok na klinike Euroclinic Trnava mi odporučila moja kamarátka, ktorá tento zákrok na uvedenej klinike už podstúpila. Na základe výborných referencií som sa rozhodla pre MUDr. Jána Bumberu. Poskytnuté mi boli všetky potrebné informácie. Profesionálny a ľudský prístup pána doktora a sestričiek mi veľmi pomohol pri samotnom zákroku. Po desiatich dňoch sa opuchy a modriny stratili a jazvičky sa krásne zahojili a vybledli. S výsledkom operácie som veľmi spokojná a odporúčam každému, kto o tomto zákroku uvažuje. Ja by som do toho išla znova. Stojí to za to.

1

Komentár (1)

Zdravím Mudrmbumbers! ?
Veľmi pekne ďakujeme, že ste sa podelili o Vašu skúsenosť a s výsledkom a výberom pána doktora ste spokojná. Krásne odvedená práca a výsledok naozaj stojí za to!! ??
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Majstrovské dielo

Mám úspešne za sebou blefaroplastiku horných a dolných viečok,touto cestou chcem vyjadriť moju maximálnu spokojnosť odvedenej práce pána Dr. Červeňa. Je skutočne veľký odborník a má úžasný prístup k pacientke!!! Už sa vopred teším na augmentáciu...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.