Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 2. 2020 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Profesionalita na prvom mieste - pevné a rovnaké prsia

Stojí to za to
Približná cena: 4.005 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Profesionalita na prvom mieste - pevné a rovnaké prsia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Môj sen sa stal skutočný a za jeho splnenie vďačím šikovným a profesionálnym rukám. Na konzultáciu som prišla vystresovaná a ani som nevedela na čo sa spýtať. Požiadavky boli jasné...pevné a rovnaké prsia. O veľkosti som nemala predstavu preto som tento výber nechala na odporučanie lekára. Zverila som sa plne do rúk odbornosti a jeho posudku. Nič nezanedbal ani pri výsledkoch vyšetrení a aj keď sa operacia presunula kvoli vyšetreniam na hematologii, je to len znakom zodpovedného a individulaného prístupu k pacientovi. Vo všetkom bola klinika ústretová a ochotná. Po príchode na operaciu sa o mňa postaral milý tím anesteziologa a po nom užasne sestričky som mnou prečkali čas až do odchodu. Oceňujem flexibilitu počas operácie, keďže na základe mojich proporcií vybral implamtáty ktoré mi sadli a vykúzlil dokonalý výsledok k mojej nadmiernej spokojnosti. Mentor 425 a 450ml ? Výber kliniky, ktorá mi je po ruke je výhodou aj pri kontrolách. Jednoducho užasný, ľudský a osobný prístup.

2

Komentáre (2)

Ahoj Sakmis, mas ich krasne. Mozem sa spytat aku si mala povodnu velkost? Vysku a vahu prosim? Ja idem o 2 tyzdne na augmentaciu, tiez mi dr odporuca mentor 445ml. Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj. Prosím ta rekonvalescencia kolko trvala? Myslim ze za kolko si sla do prace a bola schopna nieco dvihnut? A normalne si zacala fungovať?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.