Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

24. 1. 2018 · Aktualizácia: 8. 4. 2023

Odstránenie výrastkov

Stojí to za to
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Mala som problém s výrastkami temer na celom trupe a krku. Postupne to veľmi trpezlivo, s obrovským ľudským prístupom, p.lekárka odstraňovala a to temer celú zimu. Nepochybne je potrebné poďakovať p.lekárke a aj p.sestričke Janke.

4

Komentáre (4)

Ahoj Jaha, odstraňovali Ti to laserom alebo chirurgicky?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, vďaka za záujem: laserom, väčšie mi podpichla p.lekárka injekciou,aby som mala minimálnu bolesť. Bola to práca priam neuveriteľná.kvôli rozsiahlemu rozsevu a vyžadovalo si to veľmi veľa času : ja som bola asi 10x na odstraňovní ,p.lekárka asi 45 minút v jednom časovom slede stála nado mnou. Obrovský výkon,aj fyzický z jej strany. Ale tá trpezlivosť, kľud a pokoj, aký z nej vyžaruje...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
To je naozaj obdivuhodný výkon. Odstránenie bude natrvalo alebo sa časom môže objaviť znamienko znovu?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň-koža je živý orgán a reaguje na množstvo vonkajších a aj vnútorných procesov: rozsev, ktorý som mala veľmi veľký, už nie je. Objavili sa mi malé stopkovité výrastky-hlavne na krku a časti dekoltu, ktoré som už dala a ešte aj dám hneď odstrániť,aby sa nezopakoval ten rozsiahly stav. Tie väčšie znamienka sa zatiaľ neobjavili. Bolo o aj o mojej ľahostajnosti...žena sa musí o seba starať v každom veku.Zvlášť s pribúdajúcim vekom.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odstránenie xantelaziem - Košice
Ešte som neabsolvovala poslednú kontrolu, ale môžem povedať len to najlepšie, veľmi milá pani doktorka s profesionálnym prístupom k pacientom. Krátka čakacia doba, odpovede na otázky na internete do 24 hodín. Môžem každému odporúčať.
Odstránenie 7 znamienok naraz
Pani doktorka mi odstranovala 7 znamienok naraz, vrátane tváre,či hlavy, šije nádherne, rýchla, precízna a výborná práca. Je profesionálna, príjemná, rýchla a na vysokej úrovni odbornosti. Ďakujem

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.