Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 7. 2018 · Aktualizácia: 15. 9. 2023

Abdominoplastika pod šikovnými zlatými ručičkami

Stojí to za to
Približná cena: 1.230 €

Hodnotenie ivka7476632:

Abdominoplastika pod šikovnými zlatými ručičkami

Som po druhom porode 11 rokov. Pribrala som a nevedela som schudnut moje telo nereagovalo a ktomu mi zostalo skarede prevysnute brucho pretoze brusne svaly zostali od seba rozsirene a naspat sa nestiahli. Konecne moj organizmus pred dvoma rokmi zareagoval a schudla som 22kg. Co bolo super ale moje brucho bolo treba napchat do mensieho oblecenia a to bol problem.Zacala som sa pohravat s myslienkou dat to brucho prec.Nasla som si pani doktorku Zabavnikovu v Kosiciach zavolala,dohodli sme konzultaciu a hned aj termin zakroku. Pani doktorka je velmi mila, ochotna a ma zlate a sikovne rucicky. Dnes som po operacii 2 tyzdne a to najhorsie uz mam za sebou.(Ta bolest po operacii sa da vydrzat a stoji to za to!)Som velmi spokojna a mozem len vrelo odporucat vsetky zenam,ktore o tom uvazuju. Konecne sa nemusim hanbit za svoje brusko.DAKUJEM pani doktorka.

1

Komentár (1)

Ahoj, super hodnotenie, bolo by možné doplniť fotky, tak aby bolo vidno iba výsledok zákroku (možno máš aj foto pred). Pomôžeš ďalším ženám, ktoré sa stále boja a neviedia či do toho ísť. :) prajem pekné letu s novým bruchom. Jana
Odpovedať

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Skúsený plastický chirurg - Operácia brucha
Vidno že pán doktor je skúsený plastický chirurg. Veľmi profesionálne ku mne pristupoval už na konzultácii. Zákrok sa podaril a moje brucho vyzerá konečne rovné a ploché. Jazva sa zahojila celkom rýchlo a verím že do leta to bude perfektné.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.