Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 7. 2018 · Aktualizácia: 15. 9. 2023

Abdominoplastika pod šikovnými zlatými ručičkami

Stojí to za to
Približná cena: 1.230 €

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Abdominoplastika pod šikovnými zlatými ručičkami
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som po druhom porode 11 rokov. Pribrala som a nevedela som schudnut moje telo nereagovalo a ktomu mi zostalo skarede prevysnute brucho pretoze brusne svaly zostali od seba rozsirene a naspat sa nestiahli. Konecne moj organizmus pred dvoma rokmi zareagoval a schudla som 22kg. Co bolo super ale moje brucho bolo treba napchat do mensieho oblecenia a to bol problem.Zacala som sa pohravat s myslienkou dat to brucho prec.Nasla som si pani doktorku Zabavnikovu v Kosiciach zavolala,dohodli sme konzultaciu a hned aj termin zakroku. Pani doktorka je velmi mila, ochotna a ma zlate a sikovne rucicky. Dnes som po operacii 2 tyzdne a to najhorsie uz mam za sebou.(Ta bolest po operacii sa da vydrzat a stoji to za to!)Som velmi spokojna a mozem len vrelo odporucat vsetky zenam,ktore o tom uvazuju. Konecne sa nemusim hanbit za svoje brusko.DAKUJEM pani doktorka.

1

Komentár (1)

Ahoj, super hodnotenie, bolo by možné doplniť fotky, tak aby bolo vidno iba výsledok zákroku (možno máš aj foto pred). Pomôžeš ďalším ženám, ktoré sa stále boja a neviedia či do toho ísť. :) prajem pekné letu s novým bruchom. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.