Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 4. 2021 · Aktualizácia: 19. 9. 2023

Zväčšenie pŕs-Motiva 340ml- demi profil, MUDr. Fedeleš, Eveclinic Bratislava, prsia sú ako moje, neľutujem

Stojí to za to
Približná cena: 3.350 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Zväčšenie pŕs-Motiva 340ml- demi profil, MUDr. Fedeleš, Eveclinic Bratislava, prsia sú ako moje, neľutujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Pre zväčšenie som sa rozhodla 1r a pol po kojení. A vôbec neľutujem. Vďaka sociálnym sieťam som si vybrala implantáty zn. MOTIVA a doktora Fedelesa:) Na konzultáciu som sa objednala vo februári a ešte v tom mesiaci som dostala aj termín. Pán doktor je maximálny pohoďák, všetko vysvetlí, ukáže. Jeho príjemný prístup ma presvedčil, že to zvládnem. Chcela som implantáty motiva, pretože na trhu majú dobrú odozvu. Pán dr. ma pomeral, ukázal na projekcii a termín bol na svete:) Bola som nastavená, že to bude v pohode a nebude to bolieť. Prosím ženy, nečítajte čo tu píšu...každá z nás je individuálna!! Mňa osobne to akoby len ťahalo v mieste jaziev, žiadny slon na hrudi ani podobné som nezažila! Spanie na chrbte bolo na začiatku pre mňa nepríjemné, ale postupom času to bola úplná pohoda_:) Sama nechápem, ale mňa to bolelo minimum. Dalo sa to dalo zvládnuť! Bolesť zubov je pre mňa väčšie peklo ako augmentácia. Dokonca mám malého synčeka a všetko šlo v pohode. Som 7 týždňov po operácií a ja môžem skutočne povedať, že ma nič nebolí, prsia sú ako moje, mäkké, pevné, prirodzené:) Pán doktor odviedol skvelú prácu a personál na Evec Clinic bol top! Mám 340ml demi profil Motiva a som NADMIERU SPOKOJNÁ! Tie, ktoré sa bojíte, neváhajte. Stojí to za to!!!

1

Komentár (1)

Krásny deň Natalka?‍♀️?
Ďakujeme za Váš obsiahli príbeh, ktorý určite pomôže nejednej z nás pri rozhodovaní a samozrejme aj za odporúčanie pána doktora a kliniky.? Teším sa s Vami, že ste spokojná a že zotavenie ste zvládla bez komplikácií.? Nechcete sa s nami podeliť aj o fotečky pred a po?? Moc by ma zaujímal výsledok a určite nie len mňa.?????
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Splnený sen ♥

Dňa 12. 5. 2014 som podstúpila augmentáciu prsníkov. V prvom rade by som chcela povedať, že som sa nikdy nestretla s ústretovejšími ľuďmi ako na tejto klinike - Avelane Clinic. Moja veľká vďaka patrí hlavne pánovi primárovi Danielovi Mládekovi,...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.