Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

28. 2. 2019 · Aktualizácia: 26. 9. 2023

Rhinoplastika nosa Avelane klinike v Nitre u pána doktora Mládeka

Stojí to za to

O lekárovi

Nitra
Hodnotenie:
Rhinoplastika nosa Avelane klinike v Nitre u pána doktora Mládeka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte. Dňa 13.2.2019 som podstúpil rhinoplastiku nosa na Avelane klinike v Nitre u pána doktora Mládeka. Od operácie ubehlo 9 dní, včera mi dal pán doktor dole dlahu, takže som prvýkrát uvidel svoj nový nos a musím povedať že, s výsledkom som veľmi spokojný. =) Samozrejme nos je ešte čerstvý a opuchnutý , ale zmena je to pre mňa veľká v dobrom slova zmysle. Nemal som vôbec žiadne bolesti po skončení operácie. Starostlivosť na výbornej úrovni , krásne a príjemné prostredie, pán doktor Mládek veľmi príjemný a ľudský prístup , taktiež sestričky =) Jediné čo trošku ľutujem je to, že som sa pre tento zákrok nerozhodol už dávno =) Ďakujem pánovi doktorovi Mládekovi, sestričkám a celému kolektívu nemocnice, ktorý sa o mňa staral.

1

Komentár (1)

Dobrý deň, lepšie sa cítim že také dobré skúsenosti čitam o tom, ja tiež chcem ísť na operáciu za týždeň a pôl idem na konzultáciu, trošku som nervôzný ale veľmi sa teším že konečne budem mať (dúfam) pekný, rovný a menšì nos ?.
Prosím vás koľko ste čakali na operaciu po konzultácii? Pár týždeň alebo viac mesiacov?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zvažujem rhinoplastiku

Uvažujem nad rhinoplastikou, lebo mám dosť velky a trochu "orli" nos. Nechcem sa prenahlit, takze zatial uvitam tipy na dobreho lekara v BA/okoli, ku ktoremu by som isla na konzultaciu. Zaujima ma tiež orientacna cena zákroku (korekcia tvrdých...

Čítať ďalej
veľký hrboľ na nose

Dobrý deň, 10.10. 2016 som podstúpila v EssurClinic BB rhinoplastiku nosa pod vedením Mudr. Očenáša. Mojím problémom bol veľký hrboľ na nose, pričom mi pán doktor upravil aj mäkkú časť. Operácia prebehla bez komplikácií a hlavne bezbolestne.Po...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.