Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 7. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Rhinoplastika + otoplastika

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

14.5 som podstúpila celkovú rhinoplastiku + otoplastiku v Košiciach. Modriny a opuch tak cca tri dni, bolesti žiadne čo sa týka nosa, uši trochu pobolievali prvé dni no potom to bolo ok. Dlahu som mala 14 dní no po pár hodinách ako mi dala pani doktorka dole dlahu sa mi na jednej strane urobila jamka. Na kontrole mi povedala že tú jamku neskôr vyplníme ak sa to nezlepší. A taktiež sa mi hneď aj priehlbina urobila tak mi boli odporúčané masáže . Z profilu je nos celkom ok no spredu mi tá jamka pri koreni deformuje nos a nos ťahá celkovo do jednej strany.

3

Komentáre (3)

a vložíte prosím fotku? Nos sa hojí dlho, je dôležité byť trpezlivá a všetko konzultovať s pani doktorkou. Kedy máte ďalšiu kontrolu? U koho jste bola?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďalšiu kontrolu mám až v novembri keďže ja bývam v UK a nemôžem stále chodiť na Slovensko. Bola som u pani doktorky Hudákovej. No pomaly mám už druhý mesiac za sebou no to dýchanie je stále horšie a horšie a bez kvapiek ani dýchať neviem . Ale celkovo som zatiaľ spokojná s operáciou, lebo som mala fakt hrozný nos a teraz vyzerá oveľa lepšie až na tie nedokonalosti.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Podľa fotky vyzerá estetický výsledok fakt krásne. A nemôžete už byť na tých kvapkách do nosa závislá? Mňa samotné sa to raz stalo, že som ich používala asi mesiac v kuse a zrazu som začala mať pocit, že bez nich mám nos stále upchatý. Potom prišiel nejaký víkend u kamarátov, ja si kvapky zabudla. Pri zaspaní som bola asi prvé dve hodiny úplne šialená, ale nakoniec som zaspala a za víkend sa nos zrovnal ...
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Mam nos aky som vždy chcela

Dobrý deň, tiež by som sa chcela podeliť so skusenosťou s operáciu nosa. Asi pred rokom ma operoval dr Hedera, nos mam aky som vždy chcela, nevidim na ňom žiadnu nesumernosť žeby som mala dôvod chodiť po reoperáciach a jazva pod nosom je skoro...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.