Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

31. 5. 2016 · Aktualizácia: 18. 9. 2023

Menší a rovný nostek :)

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať. Bývam V Anglicku a chcela by som operáciu nosa. Dalo by sa konzultácia a operácia čo V najkratšom časovom odstupe? Nemám kde ostať na Slovensku tak ma zaujíma ako dlho by som musela byť na Slovensku? Aj po operácii? Ďakujem veľmi pekne

2

Komentáre (2)

Dobrý deň, Abalaka, už ste s doktorom dohodnutá? Máte termín operácie alebo ešte zbierate informácie?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Co sa tyka terminov, to samozrejme zavisi od konkretneho chirurga, s ktorym je potrebne dohodnut sa. Po operacii podla mna netreba zostavat na SR, ale treba prist na kontrolu cca po 10 dnoch, kedy sa sklada sadra a to urcite musi robit odbornik (musi aj posudit vysledok a spravit pripadne dalsie opatrenia). Po cca 6 tyzdnoch od zakroku byva este jedna kontrola, ktora uz nie je taka nevyhnutna ako prva, mozno by sa dala zrealizovat aj cez skype (neviem), ale samozrejme bolo by dobre na nu ist - mne tam nos skontrolovali (vizualne + dotykom) aj vysvetlili tlakove masaze. Potom uz na kontrolu netreba chodit, ak nie je problem.
Co sa tyka bolesti, neboli to, clovek sa moze v pohode presuvat, cestovat, ale pripravte sa na to, ze sa vas vela ludi zlakne :) drzim palce!
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
operacia nosa po 2 zlomeninach

po 2 zlomeninach nosa je nos krivy a casom je to horsie a horsie. ORL lekar odporuca zo zdravotneho hladiska operciu a chcem to spojit aj s estetickym zakrokom. Chcem nos vyrovnat a jemne upravit, avsak tak aby sa moj vyzor nezmenil az tak aby...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.