Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

25. 1. 2021 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Rhinoplastika-revízna operácia u MUDr. Paliatku, OPERA CLINIC Bratislava, nadmieru spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Rhinoplastika-revízna operácia u MUDr. Paliatku, OPERA CLINIC Bratislava, nadmieru spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, v októbri 2020 som u pán MUDr. Paliatku absolvovala revíznu rhinoplastiku, tzn. reoperáciu nosa po nie veľmi vydarenej plastickej operácií, ktorú som absolvovala v roku 2018 na inej klinike u iného lekára. Prístup pána doktora Paliatku hodnotím ako vysoko profesionálny, odborný a ľudský. Pri prvej konzultácií zhodnotil celkový stav môjho nosa a aké úkony je potrebné urobiť pre odstránenie všetkých nedostatkov, ktoré zanechala (resp. ktoré neriešila) pôvodná rhinoplastika - teda celkové zúženie a zníženie nosa, septoplastika a modelácia špičky. Hneď po tejto konzultácií som bola presvedčená, že operáciu chcem podstúpiť práve u pána MUDr. Paliatku, a tak som u milej sestričky objednala termín operácie. Tesne pred operáciou pán doktor so mnou opätovne konzultoval zákrok a vysvetlil celý postup, čo ma ako pacienta veľmi upokojilo a dodalo maximálnu dôveru. Operácia prebehla v celkovej anestézii otvorenou metódou, hospitalizovaná som bola do nasledujúceho dňa. Nočnú pooperačnú starostlivosť personálu Opera clinic hodnotím taktiež na výbornej úrovni, personál je veľmi milý, ochotný a nápomocný. Momentálne je od operácie cca 3 mesiace, nos pekne odpúcha a jazvy sú minimálne. Som nadmieru spokojná s výsledkom, určite odporúčam každému, kto premýšľa o rhinoplastike - u pána MUDr. Paliatku je výsledok 100% zaručený. Týmto chcem opäť poďakovať pánovi doktorovi za jeho priateľský prístup a profesionálne odvedenú prácu, rovnako ďakujem aj sestričke a celému personálu Opera Clinic! Ste úžasní.

2

Komentáre (2)

Zdravím ?‍♀️
Ďakujeme veľmi pekne za Váš príbeh a odporúčanie pána doktora. ? Teším sa s Vami. Krásna práca a výsledok je naozaj skvelý. Užívajte si nového nošteka. ???????
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, krásny noštek. Prosím Ťa a cenovo ? Ďakuje m
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.