Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

14. 12. 2022 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Celkova rhinoplastika od Dr. Racza

Stojí to za to
Približná cena: 2.800 €

O lekárovi

Bratislava
Hodnotenie:
Dakujem ze ste mi splnili sen, vdaka Vam sa konecne citim krasna.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V prvom rade by som sa chcela velmi pekne podakovat panovi doktorovi Raczovi za excelentnu pracu a aj celemu timu sestriciek a anesteziologicky za mily a ludsky pristup. Vdaka Vam mam konecne sebavedomie na mieste a som so sebou o 100% spokojnejsia. Splnili ste mi sen!

Izba bola cista, jedlo bolo vynikajuce a starostlivost taktiez 10/10. Co sa tyka zakroku a hojenia, nemala som ziadne bolesti, doslova som si nedala ani jednu tabletku od bolesti. Absolutne som sa necitila ako keby som mala za sebou operaciu. Po cca 3-4 dnoch som uz vedela dychat nosom. Po cca 2 tyzdnoch som uz mohla spat bez vyvysenia. Opuchy a modriny som mala oproti inym ludom, ktorych fotky som predtym videla uplne minimalne. Po 2 tyzdnoch som nemala ziadne modriny ani opuchy.

Pripajam fotku den pred operaciou a fotku cca 3 mesiace po. Ak by ste mali akekolvek otazky, kludne ma kontaktujte na instagrame: nynocka. :)

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Vyrovnanie a zmenšenie nosa
Problem-nos do strany a väčší. Moje ocakavnia su mat o nieco rovnejsi a mensi nos vzhladom k mojej uzkej tvári. Schudla som, a zial prejavilo sa to dost na mojej tvari a mam pocit, ze nos je zasa o nieco dominantnejsi, ako by som si zelala.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.