Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 1. 2016 · Aktualizácia: 11. 10. 2023

Sťažené dýchanie po plastickej operácii

Nedôveryhodný výsledok
Približná cena: 1.400 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, už je to vyše roka a pol čo som bola na plastickej operácii nosa. Bola mi robená kostená časť v celkovej anestézii kde mi pán doktor odstránil hrb na nose. Výsledok je taký, že mám neustále zapchatú ľavú nosnú dierku. Nehovoriac o tom keď ležím, to nemôžem dýchať cez ňu už vôbec. Dýchať cez ňu je nemožné a keď smrkám nejde mi z nosa nič, občas trochu krve.. Nemôžem si dovoliť ísť na ďalšiu operáciu. Som študentka a na rhinoplastiku som si krvopotne našetrila. Poprosím o radu. Som zúfala...

2

Komentáre (2)

Ahoj. Ja mam som po rhinoplastike mesiac a taktiež mi odstranovali hrb na nose a tiez nos skracovali. No dychat som nemohla 3 dni po operacii a 5 dni som nemala cuch, ako pri nadche. No po tychto dnoch sa mi uz dycha vynikajúco.
To ze mas nepriechodnu nosnu dierku urcite nie je dobre, najma po tak dlhom case po opke. Urcite to skonzultuj s plastickym chirurgom, ktorý ti nos robil, pripadne s inym. ( ja som bola v Ruzomberku u doktora M.Sičáka, je vyborny. Okrem špecializácie na plasticku chirurgiu je aj odborník ORL, cize pri plastike nehladi len na estetiku nosa, ale hlavne funkcnost). No a reoperacia sa nehradi.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, to ma veľmi mrzí, že Vám takto dopadla operácia nosa. Určite kontaktujte svojho plastického chirurga, keď ste tak neurobila. Mal by Vám minimálne poradiť, lebo on najlepšie vie, ako operácia prebiehala, poprípade Vás pozvať na reoperáciu. Škoda, že ste to neriešila bezprostredne po operácii. Budem Vám držať prsty. Všetci vieme, aké peklo je, keď sa nevieme poriadne nadýchnuť. Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.