Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 3. 2017 · Aktualizácia: 22. 9. 2023

Operacia nosa, zatial ziadne bolesti

Stojí to za to
Približná cena: 1.500 €
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Nemôzem zatial nic zle povedat, bola som v lokalke a da sa to uplne v pohode zvladnut, nic to nebolo len tie prve injekcie na umrtvenie boli trochu neprijemne ale potom to uz bolo fajn, ani som sa nenazdala a bolo potom. Nemam a ani som nemala zatial ziadne bolesti, len mam trochu opuchy na nose a pod ocami, ti co zvazuju tuto operaciu, nevahajte a necakajte, ja som cakala a odhodlavala som sa 10 rokov, keby som vedela ze to fakt nic neni tak nato idem uz davno, takze chodte dotoho, neni sa fakt coho bat a kliniku vrelo odporucam :)

1

Komentár (1)

Ahoj, upravovali Ti celý nos - hrboľ? Alebo len mäkkú časť bez sekania kosti? Kto ťa operoval? Väčšina pacientov neznáša úplne najlepšie tamponádu, ako si to prežila ty?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Spokojnost s mojim nosom

Aj ja som s pani lekarkou Jozefinou Skulavik spokojna. Este je nosik opuchnuty, ale hned bolo vidiet zmeny. A den Co den vidim ako sa mi nos meni. Tesim sa tomu. Neviem si predstavit sama sebu,, s mojim starym nosom.,,Ak by som sa rozhodla ist...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.