Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

1. 5. 2017 · Aktualizácia: 21. 9. 2023

Okrem nepríjemného prístupu recepčnej pri telefonickom dohov...

Nestojí to za to
Približná cena: 240 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Okrem nepríjemného prístupu recepčnej pri telefonickom dohovore ohľadom termínu ma zarazila nepripravenosť lekára, keď sa ma takmer v sále spýtal, čo vlastne ideme robiť. Môj stav bol lekármi v Nemecku a Belgicku vyhodnotený za akútny. V deň operácie mi lekár na klinike povedal, že na Slovensku sa také veci neriešia a že zákrok nie je potrebný, pričom bol o zákroku niekoľko týždňov vopred informovaný a súhlasil, že ho vykoná. Po tomto zneistení či som tam vôbec správne zákrok aj tak vykonal. O jeho odbornom prístupe počas operácie nemôžem pochybovať. Napriek tomu som pri platení zostala zarazená, keď som zistila, že si zaúčtoval aj položky, ktoré vôbec nevykonal! Napríklad konzultáciu alebo kontrolu, ktoré sa vôbec nekonali. Okrem toho mi lekár povedal, že mi výsledky z histológie pošle emailom len čo ich obdrží, cca do dvoch týždňov. Po jednom mesiaci čakania som kontaktovala kliniku a na druhý deň mi bola poslaná správa z histológie, samozrejme bez akéhokoľvek vysvetlenia pojmov!! Aby som to zhrnula, lekár bol síce odborník, ktorý vykonal svoju prácu výborne, avšak je potrebné popracovať na uvedených nedostatkoch. Určite by som už na kliniku viac neobrátila!

1

Komentár (1)

Dobrý deň, veľmi ma mrzí, že takýto prístup je ešte stále na niektorých klinikách. Ako vám vyšli výsledky? Je to v poriadku?

Bohužiaľ z legislatívnych dôvodov nemôžeme uverejňovať meno kliniky v negatívnom hodnotení, ak by klinika alebo lekár vzniesli obvinenie, že ide o krivú výpoveď alebo akokoľvek zkreslenú informáciu, zodpovednosť by sme niesli my portál. Na druhej strane chápeme, že je potreba informovať aj o takýchto veciach, aby sa kliniky zlepšovali. Všetky informácie zobrazujeme iba u Transparentných lekárov, to sú takí ktorí súhlasili aj so zverejňovaním negatívnych hodnotení a ktorí problémy chcú riešiť a chcú, aby boli pacienti spokojní. Tých u nás aj doporučujeme prostredníctvom zelenej fajky pri ich profilovej fotke. U všetkých ostatných si v prípade potreby môžete napísať meno doktora či kliniky v SÚKROMNEJ SPRÁVE, keď by ho chcel niekto od Vás vedieť. Súkromnú správu napíšete, keď si kliknete na meno diskutujúceho. Prajem, aby ste sa stretla iba s profesionálnym prístupom.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
mozem len doporucit
Pani doktorka mi odstranovala znamienka a taktiez mozem len doporucit. Vyborna osoba, ludsky pristup, usmievava a u zakroku mi nieco rozpravala aby som nepremyslala nad priebehom. Urcite len odporucam.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.