Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

16. 10. 2017 · Aktualizácia: 5. 10. 2023

Zväčšenie pier a omladenie

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie pier a omladenie
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Kedze som premyslala nad "vratenim sa v case", ako to spravne nazval pan doktor, tak som sa poobzerala na intrnete po kinikach. Avelane ma uputala hlavne fotogaleriou - vkusnych a luxusnym prostredim. S MUDr Kovacom som max. spokojna, vsetko mi vysvetlil, bez okolkov povedal aj kontraindikacie a presne bolo vsetko tak, ako ma byt. Okrem toho, ze je na neho skutocne prijemny pohlad,:-) ma profesionalny pristup a jeho praca je uzasna. Mozem vsetkym len odporucit.

1

Komentár (1)

Vlasta, pekné pery :) koľko kyseliny hyalurónovej a akej značky sa použilo? A čo cena? Píšeš, že ti doktor hovoril aj o možných komplikáciách - ktoré to boli a vyplnilo sa niečo u teba? Mala si hrudky? Kde si si ešte nechala omladiť tvár a ako? Tiež už rozmýšľam :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
zvačšenie pier

U pána primára MUDr. Minarovjech som absolvovala zvačšenie pier a s výsledkom som veľmi spokojná. Pery krásne vyformoval do želaného tvaru, bez neprirodzeného efektu, čo sa zatiaľ nepodarilo žiadnemu doktorovi. Veľmi pekne ďakujem pán primár...

Čítať ďalej
Tvárové implantáty

Dobrý deň Chcel by som sa opýtať na predbežnú cenu -profylopastika brada tvárovým implantátom nie injikovateľnými výplnami...proste chcel by som si vytvarovať bradu podľa mojích predstav....mám už jeden inplantát zo podnej strany bude ho potrebné...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.