Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 5. 2018 · Aktualizácia: 18. 6. 2023

Zväčšenie prsníkov na klinike Esthetic v Bratislave

Stojí to za to
Približná cena: 3.000 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Zväčšenie prsníkov na klinike Esthetic v Bratislave
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

V roku 2014 som podstúpila zväčšenie prsníkov keďže v 2012 som porodila svojho prvého syna a po pôrode mi zostalo z väcšich prsníkov len vela kože.taky milý a teamovy personál sa ozaj nevidi všade..Pani doktorka Simonova úžasný a chápaný človek ktorý je fakt veľký odborník a hlavne aj psychicka vynikajúca podpora.Operacia sama o sebe bola bez komplikácií a celý čas strávený na klinike bol veľmi príjemný napriek pooperacneho stavu.chcela by som len upozorniť že niektoré pacientky si musia uvedomiť ako sa správajú oni sami a že každý máme iný stupeň bolesti a všetko záleží od toho ako sme nastavený.Vedla mna ležala jedna "histerka" ta dala do pozoru celu kliniku a ešte aj napísala sťažnosť! Akože keby to nezažijem na vlastnej koži tak ani neverím že také dačo je.velka poklona celému Teamu a veľká vďaka.

1

Komentár (1)

Ahoj Im MoMo, so "zmiznutím" prsníkov po odkojení detí sa stretáva mnoho žien. Plánuješ ešte nejaké deti do budúcna alebo si šla do augmentácie už práve preto, že nie? Akú veľkosť máš teraz? Po augmentácii si už 4 roky, spomínaš si ešte aké to bolo, keď si svoje prsia videla prvýkrát? Šla by si to doho znova?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.