Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

8. 10. 2018 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Prsia po dvoch deťoch u MUDr. Fedeleša

Stojí to za to
Približná cena: 3.250 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Prsia po dvoch deťoch u MUDr. Fedeleša
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Volám sa Sandy. Nikdy som sa nesťažovala na moje prsia a ani môj manžel. No napriek tomu som ten odraz v zrkadle vždy videla a myslela som na to, aké by to bolo keby sú pevnejšie a väčšie ako za mlada. A tak po 11 a 6 mesiacoch cpo dvoch deťoch vyzerali “prázdno”. Keď som sa rozhodla pre nové prsia, dohodla som si konzultáciu u pána MUDr. Jozefa Fedeleša, PhD. v Eveclinic v Bratislave. Hneď na prvý pohľad a už od prvej komunikácie bol veľmi príjemný a ústretový. Po konzultácii sme si vybrali implantáty Motiva Round 400ml, Full profil. Od prvej chville som bola rozhodnútá pre Motivu. Na dotyk sú neuveriteľne hebké implantáty a prsníky taktiež. Operovaná som bola v auguste, letnom mesiaci a nemenila by som za žiadne iné ročné obdobie. Všetko bolo oveľa jednoduchšie. Operácia prebehla úspešne bez ťažkostí, bolesti som zvládala celkom dobre aj napriek tomu, že som nemala iba malý rez, ale väčsí kotvovitý rez na celom prsníku. Keď som mala akékoľvek otázky, pán Doktor mi na ne vždy ochotne odpovedal a všetko vysvetlil. Pooperačnú podprsenku nosím už len na noc a vyhovuje mi to tak, cítim sa v nej tak bezpečne. No cez deň si užívam krásny výhľad v nových podprsenkách a ten pocit bez podprsenky a s krásnym dekoltom je na nezaplatenie. Som nesmierne spokojná. Motivu, kliniku a pána Doktora vrelo odporúčam. ??

2

Komentáre (2)

Dobrý deň Sandy,
výsledok je nádherný a krásne podprsenky na fotke tomu dávajú posledný šmrnc.
Je krásne, že ste si splnila "sen" a dopriala si prsia ako za mlada.
Ako dlho ste po augmentácii? :)
Pekný deň
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň ? Ďakujem. Dnes sú to tri mesiace po.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Modelacia + zvatsenie prsnikov

MUDr.Zdenek Pros je super doktor. Podstupila som u neho modelaciu + zvatsenie prsnikov. Pan doktor je profik. Prsia vyzeraju krasne. Jazvy po zakroku mam jemnucke hned po odlepeni naplasti. Klinika je ako spickovy hotel. Konfort, cistota, a...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.