Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 1. 2019 · Aktualizácia: 9. 10. 2023

Otoplastika ESSUR Clinic

Stojí to za to

O lekárovi

ESSUR Clinic
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Otoplastika ESSUR Clinic
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň. Bol som na oto plastike 15.12.2017 teraz po vyše roku môžem povedať ze som absolútne spolojny, pán doktor je veľký profesionál a veľmi milý človek. Uši držia tak ako majú. Samotný zákrok nebolel ani injekcie ako niekto uvádzal. Co sa tyka bolesti po operácii, najhoršia bola prva noc. Priznám sa ze som nespal ale ďalšími dňami to bolo lepšie a lepšie. S liekmi na bolesť sa to dá zvládnuť aj keď je to utrpenie. Po týždni mi dali dole obväz a vtedy prišla najväčšia úľava. Uši niekoľko prvých mesiacov troska boleli, ale bola to bolesť iba keď som na nich spal. Treba povedať ze každý ma iný prah bolesti, ale ja som to prežil asi takto. Môžem povedať ze uši držia ako majú nič neodskocilo. Váhal som dlho a vyberal som asi pol roka doktora, ktorý mi pomôže. Nasiel som veľkého profíka, ktorý mi zmenil život k lepšiemu. Ľutujem len jednu vec a to ze som už dávno nešiel na tento zákrok. Pozdravujem milú sestričku.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
dakujem za skvelo odvedenú prácu

Dobrý deň pán MUDr.Milan Očenáš,ďakujem Vám za skvelo odvedenú prácu mojich uší. S výsledkom som maximálne spokojná.dlho som hľadala aby som našla toho správneho chirurga a z terajšej skúsenosti viem,že pán doktor.Milan Očenáš bol ten najlepší...

Čítať ďalej
Chcela by som plastiku uší
Dobrý deň.Problém,situácia znie tak,že by som chcela plastiku uší,momentálne sa uchádzam v Nemecku,najskôr v septembri na niekoľko dní pôjdem domov.Či by sa dalo nejako vyriešiť túto situáciu. Veľmi pekne ďakujem. S pozdravom Oľga C.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.