Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

7. 3. 2019 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Kožné výrastku na prstoch oboch rúk

Stojí to za to

O lekárovi

2 adresy v Košický kraj
Hodnotenie:
Kožné výrastku na prstoch oboch rúk
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Touto cestou sa chcem podakovat za odbornu pomoc pri osetreni kozenych vyrastkov na prstoch oboch ruk. Takmer dva roky liecenia a navstevovania kozneho oddelenia v nemocnici mi bohuzial nepomohli. Bolo to uz trapenie pre mna ked sa clovek dival na katastrofu ktora sa siri po prstoch a ziadna zmena po dvoch rokoch. Po poskytnutej rade obratit sa na pana doktora MUDr. Michala Jalcovika. Pri odbornom poradeni sa a najdenia riesenia bolo moje trapenie po dvoch tyzdnoch prec pomocou laseroveho ostranenia tychto vyrastkov. Samozrejme nieco za nieco, trosku bolesti ale vysledok je na nezaplatenie. Vrelo odporucam sluzby a rady pana doktora v Medicinskom centre CHIRAMAX v Trebisove ci v Centre sluzieb LINEAL Kosice. Prijemne vystupovanie a odborna Rada je na prvom mieste. S pozdravom vdacna pacientka.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Odstránenie 7 znamienok naraz
Pani doktorka mi odstranovala 7 znamienok naraz, vrátane tváre,či hlavy, šije nádherne, rýchla, precízna a výborná práca. Je profesionálna, príjemná, rýchla a na vysokej úrovni odbornosti. Ďakujem

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.