Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

22. 1. 2021 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Vyplnenie vrások kyselinou hyalurónovou u MUDr. Šimka, Bratislava, som maximálne spokojná

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Vyplnenie vrások kyselinou hyalurónovou u MUDr. Šimka, Bratislava, som maximálne spokojná
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Som maximálne spokojná, vrásky zmizli, po doplneni hrubych vrasok okolo úst kyselinou hyalúronovou sa úplne prirodzene vyplnil podkožný chýbajúci kolagén, výsledný efekt je veľmi pekný, pričom je zachovaný prirodzený výraz tváre. A to je veľmi dôležité. Pán doktor , ďakujem.

2

Komentáre (2)

Dakujem pekne, bola pouzita kyselina hyaluronova a botox.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dr. Šimka je v mojich skúsenostiach s inými podobnými zákrokmi u iných lekárov je maximálne citlivý a čo je najdôležitejšie, výsledný efekt je prirodzený. Som po chorobe, značný úbytok na váhe sa odzrkadlil na tvári. Neverila som, že sa to bude dať spraviť . Ovisnuté ústa mi napichol kyelinou, trochu vpichol zo spodnej časti kútikov vrchnej pery , bez jedinej modriny, začervenania, som bola zrazu nový človek , pritom ústa neboli napučané ako kapor, boli to moje malé pery, ale neovísali dolu, mali prirodzený tvar. Nosovoústne vrásky tiež vyplnil a botox okolo očí a na čele začína účinkovať teraz po 4 dňoch je tvár úplne omladená. Líca mi tiež trochu vyplnil kyselinou, okamžite bolo vrások okolo očí oveľa menej, tvát bola zrazu omladená. K doktorovi Šimkovi chodím 3 roky a nakoľko som mala aj iné skúsenosti s inými lekármi, zhrubnuté miesta vpichov, silné modriny a nie takýto prívetivý prístup k pacientovi, už by som iného lekára nechcela. Od neho odchádzam vždy plná energie, so zdvihnutým sebavedomím a veselá. Všetkym dámam, ktoré potrebujú takéto zákroky bez modrín a bez stresu, doporučujem doktora Šimku. Pri ňom platí, kto nevyskúša, nezažije. Vďaka nemu je zo mňa pekná sebavedomá , prirodzene vyzerajúca žena . Zuzana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.