Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 5. 2014 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Augmentácia prsníkov (klinika Avelane v Nitre)

Stojí to za to
Približná cena: 3.200 €

O lekárovi

Hodnotenie:
Augmentácia prsníkov
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Augmentáciu prsníkov som zvažovala dlhé roky. Hmotnostnými výkyvmi som si spôsobila ich pokles a neestetický vzhľad. Nechcela som nič ponechať na náhodu, sledovala som dostupné diskusné fóra na internete, vypočula si tipy kamarátok a dospela k rozhodnutiu. Nasledovala dlhá púť konzultácií doma na Slovensku, ale i v zahraničí. Všetky konzultácie ma však nechávali neistú, až pokiaľ som nenavštívila kliniku Avelane v Nitre, kde ma privítal veľmi príjemný, profesionálny, charizmatický a milý pán doktor Kováč. Na úvodnej konzultácii sa mi trpezlivo venoval, vysvetlil všetky podrobnosti zákroku, navrhol viacero možností riešenia problému. Konečne sa dostavil pocit istoty a dôvery, že som si vybrala tú správnu kliniku. Výber veľkosti a tvaru implantátov som ponechala na profesionála a onedlho prišiel aj vytúžený deň zákroku. Starostlivé, ochotné, zlaté sestričky a opatera pána doktora pomohli hravo prekonať aj tie najbolestivejšie počiatočné chvíle. Od vtedy sa neviem vynadívať na doslova umelecké dielo, ktoré pán doktor Kováč vymodeloval na mojom hrudníku. Výsledok mnohonásobne predčil moje očakávania, obdivujem ho pri každom pohľade do zrkadla. Dievčatá, ak váhate a ste nerozhodné tak ako ja na začiatku púte, vrelo všetkým odporúčam návštevu kliniky Avelane so špičkovým špecialistom plastickej chirurgie MUDr. Imrichom Kováčom, ktorý mení sny na skutočnosť. Získal si moju plnú dôveru, určite aj v budúcnosti zverím seba, aj svojich najbližších jedine do jeho čarovných rúk. Touto cestou by som sa Vám pán doktor chcela z celého srdca poďakovať za nádherné umelecké dielo, ktorým sa môžem hrdo pýšiť už v najbližšej plavkovej sezóne :)

S pozdravom Martina

1

Komentár (1)

Dobrý deň, ďakujeme za podelenie sa o Vašu skúsenosť. Čoho ste sa obávala najviac pred operáciou a aký typ implantátov pán doktor nakoniec vybral? Pochválite sa nám aj fotkou v plavkách? :) Pekný deň, Jana
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zla nikdy viac - Agumentacia

Ahojte baby, bola som na konzultacii trvala 5min zvysok nechal na svojho asistenta, operacia prebehla z meskanim 1hod pricom operoval nas 3 baby, pri kontrole ani nevedel kto som, z odstupom casu nie som z jeho zakrokom vobec spokojna a to nehovoriac...

Čítať ďalej
Super efekt!
Kocky všetkym vam odporucam doktora Červena!!!dala som si upravit a zvacsit prsia (po kojeni len z jedneho prsnika!!)-som nad mieru spokojna,bol to super pristup ,super praca a aj dnes presne po roku poviem ze to ma super efekt!!!

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.