Zubne implantaty a cena

lilo
8. 5. 2010 · Posledná odpoveď: 19. 8. 2013

Potrebujem sa opytat na jednu vec. Mam zdrave zuby ale jeden mam dost krivy a uz mi to vadi. V mladosti som aj nosil strojcek ale velmi mi nepomohol. A teraz je cim dalej tym viac krivy. Jedna sa o predny zub na hornej celusti. Chcem sa opytat ci by sa to dalo vytrhnut a dat implantat. Na strojcek mam uz dost rokov. Kolko by taky zakrok stal? Dakujem za odpoved. Odpoved na e mail

Reklama

odpovedí (10)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

4. 6. 2012

poslite foto a rtg

Košice
Zubný lekár
4. 6. 2012

Dobry den,
ak mate stav ktory popisujete a korene su "zdrave" nepotrebujete implantaty, ale s najvacsou potrebou vam bude stacit osetrenie korunkami, ale urcite nie zivicovymi.
S pozdravom
Dr. Karla

(0)
Bratislava
Zubný lekár
2. 6. 2012

Dobrý večer, doteraz som sa nestrela s názorom, žeby diabetes poškodzoval zuby. Chyba bude niekde inde.Objednajte sa na konzultáciu .
Pozdravujem Vás, Dr. Dugasová

Prešov
Zubný lekár
21. 5. 2012

zavisi od typu poškodenia ale endodoncia je dnes uz zvyčajne veľmi uspešna ,ak by predsa len nie tak
je nutne rtg a konzultacia v ambulancii ,aby som mohol spravne odporúčať výkon ktory je naozaj vhodný, ,implant je možné zaviesť aj ihned po vytiahnutí zuba ,zavisí od stavu kosti,
cena je 300 eur + 120 korunka,
s pozdravom

Košice
Zubný lekár
21. 5. 2012

je jednoduchšie a trvacnejšie riešiť to adhesivnou fixnou protetikou, keramicke alebo zirkonove korunky kotvene
ak implantat treba vidieť stav kosti
s pozdravom

Košice
Zubný lekár
21. 5. 2012

Dobrý deň, ideálne by bolo ten zub zachovať, ak si váš lekár s tým nevie poradiť, skúste iného, ktorý sa venuje endodoncii. Na našej klinike bežne ošetrujeme koreňové kanáliky. Ak aj napriek tomu sa musí zub extrahovať, potom vám odporúčam implantát. U nás stojí 1 implantát s kovokeramickou korunkou 660€.

Prešov
Zubný lekár
24. 4. 2012

dobry den .je nutne zhonotit aktualny rtg snimok, mozno by sa dalo korunky fixovať, pripadne potom podla rtg zahajit dalsiu th.

s pozdravom culba

Košice
Zubný lekár
19. 4. 2012

Dobrý deň,
vo vašej situácii máte dve možnosti:1.kovokeramický mostík na 6 implantátoch v cene asi 4400€(podmienkou sú dobré podmienky v kosti)
2. redukovaná snímateľná náhrada podopretá monoimplantátmi v cene asi 1200€.

Prešov
Zubný lekár
15. 4. 2012

Dobrý deň,

kovové implantáty sú vyrobené z titánu. Cena za implantát aj s korunkou a nadstavbou sa pohybuje od 600 Eur. Pri vysoko estetickom riešení so zirkónovou nadstavbou a celokeramickou korunkou od 1000 Eur.

S pozdravom,

MDDr. Martin Šrank

Nitra
Zubný lekár
15. 4. 2012

v tomto pripade by asi bola pre vas trvacnejsia a lacnejsia moznost devitalizovat zub nadstavit nadstavbou a zhotovit korunku
otazka je v akom stave je kost a koren zuba,
takyto pripad sa da jednoznačne riešiť az po vyšetreni v ambulanci
spozdravom dr.culba stefan

Košice
Zubný lekár
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Zubné implantáty
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 21. 2. 2018
Zubné implantáty
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 13. 9. 2012
Zubné implantáty
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 9. 2. 2017
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 23. 11. 2020
Zväčšenie pŕs
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 12. 3. 2021
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 26. 4. 2022
Zväčšenie pŕs
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 24. 8. 2009
Kyselina hyalurónová
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 11. 3. 2015
Zväčšenie pŕs
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 21. 11. 2017
Blefaroplastika
8 odpovedí, najnovšia odpoveď: 7. 5. 2013

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára