Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

17. 4. 2017 · Aktualizácia: 30. 8. 2023

Ocakávam najlepsi pristup a vysledky

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den, mala by som zaujem o niekolko zakrokov. Najdolezitejsim by bola uprava nosa po autonehode (rekonstrukcnu operaciu som podstupila v r. 2012, po nehode), liposukciu a ine dermatologicke zakroky, podla moznosti. Nakolko dlhodobo nezijem na Slovensku chcela by som sa informovat ci je mozne tieto podstupit v ramci jedneho mesiaca, nakolko planujem priletiet na Slovensko v auguste 2017.

1

Komentár (1)

Ahoj, aký si mala problém po autonehode, zle sa ti zhojil, keď bol polámaný, alebo niečo iné? A kde chceš odsať tuku? Z akej časti tela? Daj vedieť, keď sa ti ozvú z kliniky :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operácia nosa u MUDr. Bakoša v Nitre
U pána primára som vo veku 22 rokov podstúpila rhinoplastiku a môžem len odporučiť. Či už sa jednalo o konzultáciu, prístup lekára, priebeh operácie, či celkový výsledok, som nadmieru spokojná. Veľké ďakujem patrí pánovi doktorovi :)
Krivý nos je minulosťou

Chcela by som sa veľmi poďakovať MUDr. Boháčovi a taktiež MUDr. Lorencovi ktorý sa taktiež podielal na mojej operácii. Operáciu som podstúpila z estetických ale aj zdravotných dôvodov. Operácia prebehla bez komplikácií, bola bezbolestná a hojenie...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.