Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

20. 3. 2020 · Aktualizácia: 2. 10. 2023

Operácia nosa v lokálnej anestézií

Stojí to za to

O lekárovi

Hodnotenie:
Operácia nosa v lokálnej anestézií
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Rozhodla som sa napísať recenziu, keďže som sa sama rozhodovala podľa recenzií. Môžem však pani doktorku plne odporučiť :) bola som na rhinoplastike nosa a som po zákroku niečo cez dva týždne, síce ešte vidieť mierne opuchy no nedá sa popísať výsledok, dopadol nad moje očakávania. Pani doktorka je naozaj milá, príjemná a profesionálna osoba, zákrok som podstúpila v lokálnej anestézií a bola mi robená celková rhinoplastika. Injekcie boli naozaj bolestivé ale stojí to za to :) čiže ak stále váhate, určite choďte do toho.

4

Komentáre (4)

Máte nejaké fotky pred a po ? :)
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den,prosim vas, uz davno som chcela ist na rhinoplastiku no ked som si robila predoperacne mi zistili defekt na srdci tak cakam uz rok a pol na operaciu a uspat ma nemozu. Preto by som chcela vediet, ked vam robili cely nos,ci to bolo moc hrozne a celkovo nejake info ak by ste boli tak mila. ? dakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň,
popravde, s odstupom času to už neberiem tak desivo, no na druhej strane by som asi klamala, keby nepoviem, že som rada, že už to mám predsa za sebou. No upokojím vás ako ma aj upokojovala pani doktorka so slovami, že to doteraz naozaj zvládol každý :) Injekcie sú nepríjemné a cítila som ich doslova až niekde v lebke ? no iba tie vonkajšie (3 - 4) už si nespomínam koľko presne, tie vnútrné už cítiť nebudete. Najviac som však tŕpla, keď začala pani doktorka s operáciou, či náhodou neucítim aj nejakú ostrejšiu bolesť a tak mi ešte jednu "umŕtvovačku" vpichla. To je tak všetko asi čo sa týka ihiel, no samotná operácia taktiež nebolo nič príjemného, od tlakov, ktoré cítite a hlavne je to trošku aj na psychiku keďže počujete ako vám brúsia a doslova lámu kosti a oči pritom máte zatvorené iba silou vôle ? ja som si vravela, že ich neotvorím ani keby neviem čo sa dialo, ale nebudete tam predsa sami, sestrička s pani doktorkou sa so mnou po celý čas rozprávali (hoci nie vždy sa mi chcelo pochopitelne odpovedať ?) ale má to aj svetlejšiu stránku a to je tá, že tam idete s pocitom, že budete naozaj spokojná so svojím nošekom. A po čase, budete na tento okamžik už len spomínať. Všetko prejde a aj bolesť odznie ?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobry den mozem sa spytat na konecnu cenu zakroku? Dakujem?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Operacia nosa - OPERA CLINIC

S výsledkom som nadmieru spokojná. Zákrok prebehol na výbornú, nemala som žiadne bolesti a nos sa mi zahojil veľmi rýchlo. Pán doktor Paliatka presne odhadol aký nos sa mi hodí k tvári a dopadlo to lepšie ako som myslela. Personál bol tiež veľmi...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.