Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

19. 9. 2017 · Aktualizácia: 10. 10. 2023

Tuk, tukové vankúše v oblasti podbradku, brucha a vnútorný...

Nedôveryhodný výsledok

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobrý deň, rada by som sa spýtala, či je injekčná lipolýza bolestivá. Prekáža mi môj podbradok, tuk na bruchu aj na vnútornej časti stehien. Zaujíma ma aj cena týchto zákrokov. Fotografie nemám, takže ich nemôžem priložiť. Žijem v Anglicku a od 23.10. - 28.10. Budem doma na Slovensku, takže tento čas by mi najviac vyhovoval na konzultáciu. 

3

Komentáre (3)

Ahoj Zmrzlinka, ja som bola na brucho na injekčnú lipolýzu už kedysi dávno, bohužial tam som nejaký výsledok nepozorovala. Pošula som, že je to iba na také oblasti ako napr tvoj podbradok, na väčšie oblasti asi snáď ani nie. Do brucha mi vtedy doktorka napichala snaď 10 injekcií, ale bez výsledku. No a potom o zopár rokov neskôr som sa rozhodla pre klasickú liposukciu, resp. Water jet. A výsledok bol super. Aj keď som teraz bohužiaľ trochu pribrala, také brucho už nemám ako som mala. A zopár dní dietky a budem zas o zopár kíl ľahšie. Môžeš mrknúť na môj profil, mám tam aj fotky.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ďakujem Krasotinka, ja som ešte zatiaľ žiaden zákrok nepodstúpila, trošku sa aj obávam, ale počkám si na konzultáciu a odporúčanie lekára
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Vobec to neni bolestive da sa to pekne umrtvit. Ja chodim pravidelne na lipolizu brucha a nemam s nou problem. Stale sa priam tesim a neviem sa dockat ked dostanem termin. Lebo ja si prave odpociniem. Tak stale potom cakam novy termin😀
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.