Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

4. 2. 2018 · Aktualizácia: 22. 9. 2023

Modelácia prsníkov (planujem prist na Slovensko)

Nedôveryhodný výsledok
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dobry den zijem v zahranici a olanujem Prist 27.2 na Slovensko a chcela by som si nechat zmencist respektive vymodelovat prsia a niejake implantaty.Bolo by to mozne a kolko by to Zhruba stalo a Co Vsetko Musim robit a Ako to funguje s predoperacnymi vysetreniami urobite ich vy den pred op?

1

Komentár (1)

Ahoj Dominic, dostala si už odpoveď na svoje otázky? Ak by si chcela vedieť viac k plánovanému zákroku, prípadne nejaké tipy a rady, posielam Ti odkaz, kde nájdeš príbehy žien, ktoré už tento zákrok podstúpili. https://www.estheticon.sk/pacienti/augmentacia-prsnikov-s-mastopexiou
Daj potom vedieť ako to s plánovaným zákrokom vyyzerá.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
zvacsenie prsníkov u MUDr. Mládeka...

Na klinike som 12.12.2016 absolvovala zákrok zvacsenie prsníkov s minimodelaciou . Zákrok prebehol bez komplikácií z prácou pána doktora Mladeka a celého personálu som nad mieru spokojná.Vrelo odporúčam túto kliniku.Velka vďaka pánovi doktorovi...

Čítať ďalej
Zväčšenie i modelácia prsníkov
Po schudnuti 30kg moje prsia stratili tvar su ovisnutejsie.Z kosika D na B velkost.Mala by som zaujem o konzultaciu a popripade nasledovne aj zakrok,modelaciu prsnikov anatomickym tvarom minimalnou naplnou asi.

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.