Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

21. 8. 2018 · Aktualizácia: 1. 10. 2023

Rhinoplastika 13.8.

Nedôveryhodný výsledok
Približná cena: 899 €

O lekárovi

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Ahojte vsetci chcem pridat sa svami zdelit mam uplnu rinoplastiku nosa v pondelok 13.8 a uz sa tesim aj zaroven bojim kedze toje localna anestezia. Dufam ze nebudem nic citit. Uz dva mesiace citam vsetko o rinoplastike.... kedze prichadzam s londyna rinoplastiku budem mat v prvy den ked sa stretnem s lekarkou... pani Jezovitova ma svoju vlastnu online stranku gde som si mohla pozriet kratke video a fotky zo saly s izieb. Kedze tam musim ostat cez nos kvoli krvacaniu nosa... pani doktorka vzdy odise takze sa uz citim psichicky pripravena. Pridam fotky po zakroku. Drzte palce!

4

Komentáre (4)

Ahoj Evrra,
tak ako prebehol zákrok? Bola tá lokálka taká "strašná" ? Cítila si niečo?
Aké si mala otázky na pani doktorku pred operáciou?
Som veľmi zvedavá na fotky po operácii. :)
Prajem ti, nech sa čoskoro môžeš na nový noštek pozrieť :)
Lucka
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj operacia nebola :( ked som prisla na salu par krat som kichla a zakaslala. Doktorka sa bala ci nemam niaki bacil (streptokoka) tak mi spravili viter kedze ja na SR nemam doktorku. A po visledku som sa dozvedela ze naozaj mam toho streptokoka. Takze som rada ze ma doktrka najprv poslala na viter z hrdla.ak by som s operaciou pokracovala tak by som mohla dostat zapal mozgovich blan..hovorila pani doktrka. Krora si naozaj chce byt ista ze vsetko prebehne v poriadku. Takze ste babi v dobrych rukach.... ja sa vratim na SR az o rok tak sa nato lepsie pripravim a pojdem na celkovu anesteziu lebo ze tie inekcie do nosa bolia. A ja som velky bojko co sa tika inekcii....
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj,
tak to je teda smola :(, ale aspoň ťa pani doktorka už pozná a vie aké sú tvoje predstavy. Hlavne môžeš byť aj kľudná, pretože teraz vieš, že chce pre pacienta to najlepšie. :)
Čo sa ti na tvojom nose nepáči a čo by si teda chcela zkrášliť?
To bola tá injekcia taká strašná? :D
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Neboj sa vobec to neboli!!! Som stastna,ze som si to dala! Mala som ist uz skor! Vela stastia
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Mam zaujem o rhinoplastiku
Dobry vecer.mam zaujem o rhinoplastiku ale neviem ako casto sa to potom musi zasa opakovat kedze to zevraj po case pada ...chcela by som vediet po akom case zvycajne to treba podstupit opat.dakujem

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.