Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

6. 12. 2018 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Recenzia operácie nosa MUDr. Zábavníková

Stojí to za to

O lekárovi

WhatsApp
Hodnotenie:
Recenzia operácie nosa MUDr. Zábavníková
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Dlhé roky som sa rozhodoval, kým som nabral odvahu a dal sa operovať. Na internete som si hľadal informácie, čo ma čaká... Postupne som začal hľadať doktora. Napísal som viacerým, niektorí sa ozvali, iní vôbec. Ozvali sa aj takí, čo hneď už mali aj termíny na konzultáciu, predoperačné vyšetrenie a aj termín operácie, čo mi bolo hneď čudné, že ma ani nevideli a už hotová vec .... . Dohodol som si konzultáciu s pani doktorkou, stretli sme sa, dostal som potrebné informácie a dohodli sme sa na ďalšom postupe. Absolvoval som predoperačné vyšetrenia a prišiel deň operácie. Operácia prebehla dobre. Prebral som sa z celkovej anestézie a bol som prekvapený, že ma nos vôbec ale naozaj vôbec nebolí. Dokonca som nemusel brať ani lieky od bolesti. Trvalo samozrejme nejaký čas, kým som videl nos naživo. S výsledkom som zatiaľ maximálne spokojný. Je to síce ešte relatívne krátky čas po operácii, cca 3 týždne, takže celkový výsledok môže byť troška iný. Nos sa teraz hojí, pomaličky odpúcha, cítim ho akoby bol gumený alebo drevený. To je ale normálne. Celkovo hodnotím prístup, postup a komunikáciu s pani doktorkou na veľmi vysokej úrovni.

5

Komentárov (5)

Ahoj, chcem v lete podstupit rhinoplastiku. Na zaklade coho si si vybral Mudr. Zabavnikovu? Mohol by si zdielat nejake fotky pred a po operacii? Ako dlho trvalo kym si sa vratil do prace?
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj, pri výbere zohrávalo úlohu viacero faktorov. Konkrétne prax a miesto operácie. Samozrejme napísal som viacerým lekárom a nakoniec som vybral MUDr. Zábavníkovú. Overil som si prax - primárka, prednostka .... dostal som aj referenciu od známej doktorky .... . Operácia bola v nemocnici a nie niekde v bytovke .... proste čo keď sa niečo pokazí a potom čo? Fotky nezdieľam ale operácia dopadla našťastie dobre. Čo sa týka PN, tak maródoval som 2 mesiace. Hovoria síce, že do práce je možné ísť po 2-3 týždňoch ale reálne podľa vlastnej skúsenosti by som povedal, že 1 mesiac je ideálne byť PN. Ja som bol dlhšie kvôli práci, nemal som žiadne komplikácie ale pracujem vonku a jednoducho nebolo vhodné ísť po operácii vonku do mrazov.
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj Lanae, podstúpila si nakoniec operáciu? Nad zákrokom u doktorky Zábavníkovej uvažujem aj ja. Ako prebiehalo hojenie? Všade píšu, že konečný výsledok je vidieť až po roku od operácie. Ako to teda vidíš ty? Mohla by si sem vložiť nejaké foto pred a po? Moc by ma zaujímal výsledok ? Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Dobrý deň, Petruska 74, prikladám Vám fotografie pred a po inej spokojnej klientky, ktorá podstúpila rhinoplastiku u pani doktorky. Odborníci na rhinoplastiku uvádzajú, že hojenie a konečný efekt trvajú zhruba jeden rok. Žiadni dvaja ľudia sa však nehoja rovnako. Niekto sa možno zotavil už za 4 dni a Vás čaká 10 dní. Je to veľmi individuálne a je dôležité nechať svojmu telu čas, ktorý potrebuje a byť trpezlivý. Tiež veľmi záleží, ako náročná operácia bude, či pôjde len o jemnú korekciu, alebo sa bude vykonávať viac zmien. Budem rada, ak sa potom podelíte o vlastnú skúsenosť a priebeh. Držím palce.
Pekný deň
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Ahoj,aj ja uvažujem nad operáciou, ale vyberám medzi dr.Zabavnikovou a dr.Jurašekom. Neviem. Nemám žiadne referencie od známych, tak len cez internet googlim všetko možné. Bolo by fajn, keď sa pre ňu rozhodneš, dať foto. Ďakujem
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?
Odpovedať
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Úprava špičky nosa

Aj ja som dlho váhala či urobiť alebo neurobiť tento krok. Špička môjho nosa bola po úraze prepadnutá a široká. Najprv som si dohodla s pani doktorkou iba konzultáciu. Čakala som aký pocit budem po rozhovore mať. Pani doktorka Zábavníková je...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.