Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

9. 9. 2019 · Aktualizácia: 7. 10. 2023

Rhinoplastika pri MUDr. Očenášovy

Stojí to za to
Približná cena: 1.650 €

O lekárovi

MUDr. Milan Očenáš
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Rhinoplastika pri MUDr. Očenášovy
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Nad operáciou nosa, s ktorým som odjakživa nebola spokojná, som premýšľala dlhý čas a ešte dlhšie trvalo nabrať odvahu. ( Teraz už neviem načo som toľko čakala :) ) Po absolvovaný konzultácie som bola nedočkavá už len na výsledok a na moje nové ,,JA,, Veľmi pekne by som sa chcela poďakovať MUDr. Očenášovi za profesionálný a veľmi ľudský prístup. Taktiež za starostlivosť po operácii v Medicentrum. Teraz už mám nos, o ktorom som roky snívala. Neverila som koľko sebavedomia mi to dá. Najlepšie rozhodnutie vybrať si MUDr. Očenáša aké som mohla urobiť. Takže, tí ktorí váhate odporučujem všetkymi desiatimi.

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Zle zoperovaný nos

Tento doktor nevie operovat na urovni takej any poskytol kvalitny vysledok. Iny lekar musel urobit reviziu a len sa cudoval preco tento doktor zoperoval moj nos tak zle kedze to bol jednoduchy zakrok nedoporucujem ho nikomu nieje to autorita...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.