Čo je nové? Informujte komunitu o svojom pokroku

3. 4. 2019 · Aktualizácia: 8. 10. 2023

Operácia nesúmerných pier po úraze

Stojí to za to
Približná cena: 200 €

O lekárovi

ESSUR Clinic
Banská Bystrica
Hodnotenie:
Operácia nesúmerných pier po úraze
Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Bol som u pana Ocenasa 2x na operacii par rokov dozadu, po pade na Bicykli som mal horsiu vrchnu peru ktora bola trochu nizsie padnuta, nebol som spokojny z vyzorom a hlavne som sa necitil komfortne ked som mal zavrete usta.Muselo sa rezat dvakrat nad perou a posunut ju kusok vyssie.To co urobil s tou perou pan Ocenas je maly zazrak pretoze pera je vyssie ako som si predstavoval, skoro nevidno ze by sa snou niekedy nieco robilo, citim sa vyborne ked mam zavrete usta..Takze klobuk dole, moc som nedaval nadeji ze to bude niekedy lepsie a podarilo sa.Za tych 200eur je to ako zadarmo a keby som vtedy vedel ze to bude stat len tolko siel by som do toho uz ovela skor pretoze som to dlho odkladal lebo som si myslel ze to bude drahe a musel som najst odvahu.To nehovorim o prijemnom vystupovani pana Ocenasa, maximalne profesionalne bolo vsetko.Najkrajsia ambulancia v akej som bol, clovek ani nema pocit ze je v nemocnicnom priestore chvilami.Maximalne Odporucam..

0

Komentárov (0)

Skutočne chcete odstrániť tento obrázok?

Páčil sa vám tento príbeh? Povedzte nám ten svoj!

Reklama
Výsledok je úžasný

Pred niekoľkými rokmi som si dala operačne zväčšiť hornú peru. Výsledok bol nesúmerný,oprava sa tiež nepodarila, preto som si to dala po niekoľkých rokoch skorigovať u iného chirurga. Bolo potrebné skorigovať ľavú a pravú stranu tak, aby boli...

Čítať ďalej

Všetky informácie na tejto stránke pochádzajú od používateľov portálu, nie od lekárov alebo špecialistov.

Informácie zverejňované na Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť osobnú konzultáciu medzi pacientom a lekárom. Estheticon.sk nepodporuje komerčné produkty ani služby.