1 / 4

Kliknutím na obrázok ho zobrazíte v plnom rozsahu

Padajúce viečka a kruhy pod očami

VanVl
4. 6. 2026 · Posledná odpoveď: 11. 6. 2026

Dobrý deň. V roku 2021 som 2x podstúpila neinvazívnu hornú blefaroplastiku Plasma IQ perom a v roku 2022 som išla pod skalpel lebo pero nepomáhalo. Viečka mi padajú znova a mám stále takýto smutný unavený výraz. Veľmi sa mi páčia ,,foxy’’ alebo ,,cat’’ eyes ale kedže mám tvar obočia už takýto ,,liftnutý’’ obávam sa že by to bolo len horšie a vyzerala by som ako Spock zo Star Treku. Tak isto ma trápia aj kruhy pod očami, mám ich nonstop či som, alebo niesom vyspatá. Chcela by som permanentné riešenie. Prosím viete mi poradiť aké zákroky by som mohla ideálne naraz podstúpiť?

Reklama

odpoveď (1)

Všetky odpovede na túto otázku pochádzajú od kvalifikovaných lekárov

Včera

Dobrý deň. Riešením pre Vás bude pravdepodobne blefaroplastika. Odporúčam laserom asistovanú blefaroplastiku. Laserom dokážeme eliminovať krvácanie, rez je presný bez traumatizovania tkanív čo urýchľuje hojenie a následnú rekonvalescenciu, ale aj konečný estetický výsledok. Laserom odstraňujeme tukové tkanivo čo je podstatné pre dlhodobý efekt. Odporúčam kombinovať blefaroplastiku laserom - horné viečka +okolie očí CO2 laserom pre celkové omladenie a vypnutie pleti. Toto riešenie pokiaľ sa urobí kvalitným laserom, vykoná zákrok skúsený plastický chirurg, tak má výrazný a najmä dlhodobý efekt, ktorý si prajete. Menej invazívne metódy bez operácie - aplikácia CO2 lasera na viečka aj okolie očí + aplikácia kyseliny hyalúronovej do oblasti pod očami. Efekt je pekný, ale krátkodobý (pár mesiacov) a je potrebné ho opakovať aspoň raz ročne. Pre vaic informácií sa môžete sa objednať na nezáväznú konzultáciu na tel.čísle 0911 015 544. Essur clinic, MUDr. Očenáš

Banská Bystrica
Plastický chirurg
Reklama

Hľadať ďalšie otázky

Podobné otázky

Botulotoxín
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 19. 2. 2012
Kyselina hyalurónová
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 15. 7. 2014
Kyselina hyalurónová
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 14. 3. 2022
Kyselina hyalurónová
5 odpovedí, najnovšia odpoveď: 3. 2. 2021
Kyselina hyalurónová
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 13. 4. 2015
Kyselina hyalurónová
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 2. 5. 2017
Blefaroplastika
2 odpovede, najnovšia odpoveď: 17. 2. 2012
Frakčný laser
1 odpoveď, najnovšia odpoveď: 21. 11. 2023
Kyselina hyalurónová
3 odpovede, najnovšia odpoveď: 19. 1. 2023
Blefaroplastika
8 odpovedí, najnovšia odpoveď: 13. 2. 2016

Informácie zverejňované na portáli Estheticon.sk, nemôžu v žiadnom prípade nahradiť konzultáciu pacienta s lekárom. Estheticon.sk nie je zodpovedný za produkty alebo služby ponúkané odborníkmi.

Poradiť pacientovi
Opýtajte sa lekára
Estetika